Spor Sağlam hakemlerden şikayetçi

Sağlam hakemlerden şikayetçi

Paylaş
Sağlam hakemlerden şikayetçi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Hakemler kuralları çok hassas bir biçimde bizim üzerimizde kullanmaya başladı" dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Engelliler İş Okulu Nis Kafe’de engelli öğrenciler Yavuz Beyazıt ve Halil İbrahim Aral ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, çok anlamlı bir yerde toplantı yaptıklarını söyledi.

Sağlam, 4 takımın bundan sonraki maçlarını daha iyi değerlendirmeye çalışacağına değinerek, Bursaspor olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğini anlattı.

"ESKİŞEHİRSPOR MAÇI DERS OLDU"

Eskişehirspor maçında yaşananların kendileri için çok önemli ders olduğuna dikkati çeken Sağlam, şöyle devam etti: "Eskişehirspor maçından sonra gördük ki zirve mücadelesini etkileyecek en önemli unsur, bizlerin, oyuncularımızın ve taraftarlarımızın sergileyeceği tavırlar olacaktır.

Bundan sonra bizim çok daha dikkatli olmamızı gerektirecek. Hakemler kuralları çok hassas bir şekilde bizim üzerimizde kullanmaya başladı. Bunu Eskişehir’de gördük.

Ozan’ın kırmızı kartı, benim saha dışına gönderilmem, bizi daha dikkatli olmaya sevk edecektir. Bizim için Eskişehir maçı bu anlamda uyarı niteliğinde oldu.

Bundan sonraki haftalarda davranışlarımızı, söylemlerimizi bize olumlu yansıyacak şekilde kullanmayı düşünüyoruz. Taraftarlarımızdan rica ediyorum, bundan sonar yapacağımız en ufak bir sıkıntı bize pahalıya mal olabilir. Çok daha dikkatli olmamız gerekecek."

"CUMARTESİ 18.00'DE LİDER OLMAK İSTİYORUZ"

Gaziantepspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Sağlam, şunları söyledi: "Şampiyonluk mücadelesinde üstümüzdeki iki rakip bizden sonra oynayacak, kazandığımız takdirde lider olacağız.

Bu, rakiplerimizin üzerinde nasıl bir etki oluşturur hep beraber göreceğiz. Ama cumartesi günü saat 18.00 itibarıyla ligin lideri olarak karşılaşmadan ayrılmak istiyoruz.

Şampiyonluk mücadelesinde Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin öne çıkarıldığı bir ortamda, maçı kazanıp lider olmamız bazı kesimlere önemli mesajlar verecektir."

Haberin Devamı