Türkiye (Son Dakika) Safari cipi devrildi: 2 turist öldü

Safari cipi devrildi: 2 turist öldü

Paylaş
Safari cipi devrildi: 2 turist öldü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde safari turuna çıkan turistleri taşıyan cipin devrilmesi sonucu 2 turist hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı

Saklıkent Kanyonu’nda safari turunu tamamlayıp Fethiye’ye dönen turistleri taşıyan Emre Yukarıbaş yönetimindeki üstü açık safari cipi, bilinmeyen nedenle telefon direğine çarparak devrildi. Kaza sırasında cipten fırlayan İngiliz turist Valerie Ann Olton olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

İngiliz turistler Chorles Belham, Michael Home, Alisonmay Conray ile Türk tatilciler Handan- Evren Kulaksız ve cip sürücüsü Emre Yukarıbaş yaralandı. Ambulanslarla Fethiye’deki hastanelere götürülen yaralılardan İngiliz Alisonmay Conray da müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'ÇALIŞMA BELGESİ YOK' İDDİASI

İngiliz turistler Olton ve Conray’ın cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tedaviye alınan cip sürücüsü Emre Yukarıbaş ile Michael Home’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Safariye çıkan cipin çalışma belgesi olmadığı iddia edildi. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA