Tuncay Hoş Sadece savunma
HABERİ PAYLAŞ

Sadece savunma

Ligde son üç sınavında tekleyen Bursaspor için zirveye yeniden tutunmak adına kazanmaktan başka seçenek yoktu Fenerbahçe karşısında... Son 10 maçını kazanan, son 5 iç saha maçında kalesini gole kapatan istim üstündeki Fenerbahçe’nin de liderlik koltuğunu Trabzonspor’dan devralmak için puan kaybına tahammülü yoktu. Ev sahibi ekip savunmasını orta sahaya yaklaştırıp rakibe önde basarak maça başladı.

[[HAFTAYA]]

Bursaspor ise rakibinin bunaltıcı baskısını orta sahada top yapmaya başlayınca, 15. dakikadan sonra kırabildi. Yeşil-Beyazlı ekip, Andre Santos’a Niang tarafından yardım gelmeyince sağ kanadı iyi işletti. Rakibinin kurgusundaki arızadan faydalanan Timsah, Ali Tandoğan’ın etkili ortalarıyla pozisyon üretti. Ozan 16. dakikada kafa vuruşunu iyi yapabilse, Bursaspor devreye önde girebilirdi. İkinci yarıda Bursaspor geri çekilip oyunu kendi yarı alanında kabul edince, Fenerbahçe müthiş baskı kurdu.

Haberin Devamı

Bursaspor savunmasından dönen ikinci topları da Fenerbahçeli oyuncular kapınca, tek kale maç izledik adeta. Serdar Aziz ve İbrahim kritik müdahaleleri ile savunmayı ayakta tutmaya çalıştı. Ivankov da Alex’in iki kafa vuruşunda kalesinde devleşerek gole izin vermedi. İleride top tutamayan Bursaspor’un bu kadar mahkum bir oyun sergilemesini yadırgadık açıkçası. Bursaspor’un defansif açıdan iyi bir maç çıkardığı söylenebilir. Ancak ikinci yarıda ofansif anlamda sınıfta kaldı, neredeyse hiç pozisyon üretemedi. Sonuçta ortaya iki takımın da hoşnut olmayacağı bir skor çıktı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder