Dünya 'Sadece eli değdi'

'Sadece eli değdi'

Paylaş
'Sadece eli değdi'

Yunanistan Denizcilik Bakanı Miltiadis Varsitsiotis ile tiyatro ve dizi sanatçısı Hristina Papa ülke gündemine oturan 'kalça okşama skandalına' açıklama getirdi

Bakan Varvitsiotis, Paros adasındaki bir tavernada Hristina Papa’nın kalçasını okşarken çekilen fotoğrafı için, “Medyayı icraatımız ile meşgul etmek isterim. Büyük bir uyuşturucu şebekesi yakaladık. Medyanın işimin bu parçası ile çok daha fazla meşgul olmasını ümit ederim” dedi. Atina’da geçen hafta altı Yunan ve beş Türk’ün yakalandığı operasyonda piyasa değeri 30 milyon Euro olan 1.1 ton eroin ele geçirilmişti.

Papa ise, “Miltiadis ile uzun yıllar dostuz. Sadece eli üstüme değdi. Sizin birlikte güldüğünüz, sohbet ederken dokunduğunuz dostlarınız yok mu” diye sitem etti.

Haberin Devamı

"Siyasetçiler de insan" diyen Papa, fotoğrafı görünce şoke olduğunu ancak daha sonra Varvitsiotis’i telefonla arayarak, “Artık beni ortada bırakamazsın. Şimdi benimle nişanlanmak gerek” diye espri yaptığını belirtti. Papa, “Miltiadis Varvitsiotis önce insan sonra siyasetçi. Doğru ve başarılı icraatı olan bir siyasetçi. İşini çok iyi yapıyor” dedi.