Yaşam Sadece bir el hareketiyle metabolizmanızı hızlandırın!

Sadece bir el hareketiyle metabolizmanızı hızlandırın!

Paylaş
Sadece bir el hareketiyle metabolizmanızı hızlandırın!

Zayıflamaya çalışıyor ama ne yapsanız bir türlü aynadaki görüntünüzden memnun olamıyor musunuz? Belki bu duruma tam anlamıyla ‘el atma’ zamanı gelmiş demektir.

Kilo verme konusunda hemen hemen her şeyi eksiksiz yapıyor fakat yine de bir türlü istediğiniz kiloya ulaşamıyor musunuz?
Belki problem metabolizmanızın çalışma hızıyla alakalıdır hiç düşündünüz mü? Şimdi öğreneceğiniz taktik sayesinde metabolizmanızı hızlandıran bile her gün yaktığınızdan daha fazla kalori ya da yağ yakabilirsiniz.

İşte zayıflamada bilmeniz gereken bir teknik: Surya Mudra

Surya Mudra; metabolizmanızın ihtiyaç duyduğu; sindirim sisteminizi harekete geçirmeye yönelik bir yoga pozudur. Ve neyse ki bu hareket yalnızca elinizi kapsıyor, yani bu da masada otururken bile yapabileceğiniz bir hareket olduğu anlamına geliyor.

Surya Mudra’sı (Güneş Mudrası) hareketi nasıl yapılır?

Yüzük parmağınızı kıvırın ve ilk kıvrım yerine başparmağınızla bastırın. Diğer parmaklar dik durur. Troid bezini uyarır, kilo alımını azaltmaya yardımcı olur ve iştahı azaltır, hazmı kolaylaştırır, stresi azaltmaya yardımcı olur. Günde iki kere 5 - 15 dakikalık pratikler yapılabilir.



Tabii ki sadece bu hareketten medet umarak sağlıklı beslenme rutininize ya da egzersizine ara vermeyin ancak kendinizi uyuşuk hissettiğinizde; oturduğunuz zamanı değerlendirebileceğiniz bir hareket var artık.






Haberin Devamı