Advertorial Saçlarınız sizin için önemliyse...
Sponsorlu

Saçlarınız sizin için önemliyse...


Paylaş
Saçlarınız sizin için önemliyse...

Saç dökülmesini önleyen, saçları güçlendiren etkili formül Lacinia!

Saçlarınız sizin için önemliyse çözüm Lacinia!

Saç dökülmesinin nedeni genetik olarak biliniyor. Yani bu mantığa göre ailesinde saç dökülmesi problemi olanların ileriki yıllarda saçları dökülebilir. Bu bilgi sadece belirli bir oranda doğrudur. Evet, ailesinde saç dökülmesi sorunu olanların ileride de bu problemle karşılaşma oranı daha yüksektir. Fakat tek neden bu değildir.

Dengesiz beslenme bile saç dökülmesi nedeni!

Tahmin bile edemeyeceğiniz çevresel faktörler de saç dökülmesine sebep olabilir. Mesela yaşadığınız stresin, üzüntülerin, kendinizi yıprattığınız ya da yorduğunuz durumların saç dökülmesine sebep olacağını biliyor muydunuz? Yanlış beslenme tarzı da saç dökülmesi nedenidir. Hormon dengesizliği yüzünden, hatta hormonların değişmesiyle doğum sonrası ve hamilelik döneminde bile saç dökülmesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Saç dökülmesine en doğal ve en etkili çözüm için tıklayın!

Japonların uzun yaşam sırrı olarak bilinen yeşil çay, saçları besliyor ve yeni saç gelişimine destek veriyor. Kansere ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu, damar rahatsızlıklarını giderici ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkisi olan yeşil çay, saçlarda bu mucizeyi antioksidan özelliği sayesinde gerçekleştiriyor. Ama yeşil çayın saçlarda mucizeler yaratan etkisinden malesef demleyip içerek faydalanamıyorsunuz.

Yeşil çay ve anti-aging’i ilk kez bir araya getiren en etkili formül!

Yeşil çayın saçlarda yarattığı harika etkiyi dünyada ilk kez anti-aging özelliği ile birleştiren ve mükemmel bir formül yaratan Lacinia, saç dökülmesini önlüyor ve düzenli kullanımda da yeni saç gelişimini destekliyor. Anti-aging özelliğiyle bir peeling görevi görüp, saç köklerinin nefes almasını sağlıyor. Ölü derilerden arınan saç derisi, daha sağlıklı saçların gelişimini Lacinia’nın içeriğindeki yeşil çay, bitki özleri ve bitki yağlarından oluşan besleyici formülle sağlıyor.

Erkeklerde ve bayanlarda kullanıma uygun olan Lacinia losyon ile saçlarınız eskisinden çok daha güçlü ve gür olacak! Dünyada bir ilk olan Lacinia’nın formülü Belçika ve Almanya’da teşekkür belgeleri alarak etkinliği kanıtladı. Artık kozmetik ürünlere değil, medikal gerçeklere güvenin! Saçlarınızı Lacinia’nın güvenilir formülüyle yenileyin...

3 saatte teslimat ve kapıda ödeme avantajını kaçırmayın. Tıklayın siparişinizi verin, kapınıza 3 saatte gelsin.

3 saatte teslimat imkanı olan şehirleri ve uygun ödeme seçeneklerini öğrenmek için tıklayınız!