Magazin Sabancı ailesine düğün mutluluğu

Sabancı ailesine düğün mutluluğu

Paylaş
Sabancı ailesine düğün mutluluğu

İlhan Sabancı ile Pınar Konca Çırağan Sarayı'ndaki nikah töreninde alkışlar arasında “Evet” dedi

Yalçın - Neslihan Sabancı çiftinin oğulları İlhan Sabancı ile Aysel - Erdener Konca çiftinin kızları Pınar Konca, Çırağan Sarayı’nda yapılan nikah töreniyle hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı

650 davetlinin katıldığı nikah töreni öncesi Yalçın - Neslihan Sabancı ve Aysel - Erdener Konca çifti konukları kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti. Gecenin organizasyonu Candan Kıramer ve Bettina Machler’in sahibi olduğu B&C Atelier D’ambiance tarafından yapıldı.

Genç çiftin isteği üzerine Fransız Sarayı konseptiyle düzenlenen salon özel heykeller ve sütunlarla süslendi.

Salona girdiklerinde bir saray havasına kendilerini kaptıran konuklar dekorasyona hayran kaldı.

TANSU ÇİLLER VE BİNALİ YILDIRIM ŞAHİT!

Pınar Konca’nın gelinliği Zuhair Murad imzalıydı. İlhan Sabancı ise damatlığını İtalya’da özel olarak diktirmişti. Gelin ve damat nikah masasına dostlarının arasında alkışlar içinde kırmızı halıda yürüyerek ulaştılar.

Haberin Devamı

Nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Hayat Uru yaptı. Gecede önce Fransız Gold Singer grubu ardından Fransız sanatçı Danny Brillant sahne aldı.

“ARTIK AiLEDEN BiRi”

Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan yaklaşık üç yıldır eski manken ve oyuncu Yasemin Ergene ile aşk yaşıyor. Bir ara ayrılan çift daha sonra aşklarına kaldıkları yerden devam etmişti.

İzzet Özilhan işleri için bir süredir Rusya’da bulunuyor. İzzet Özilhan’ın Ailesi’nin çitfni evliliğine sıcak bakmadığı konuşuluyordu. Ergene’nin düğüne Tuncay-Emine Özilhan çiftiyle birlikte gelmesiyle artık ailenin onayını aldığına dair yorumlar yapıldı.