Magazin Saatli bomba patladı!

Saatli bomba patladı!

Paylaş
Saatli bomba patladı!

'Gecenin Kanatları' filminin galasında büyük şok!!! Başrol oyuncusu Beren Saat hiçbir gerekçe göstermeden galaya gelmedi. Yapımcı ve oyuncular ağır konuştu

'YAPTIĞI BÜYÜK AYIP'

Haberin Devamı

Yapımcılığını Murat Tokat’ın, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı ‘Gecenin Kanatları’nın galası önceki gece İstinye Park AFM Sinemaları’nda gerçekleşti. Filmde canlı bomba Gece’yi oynayan Beren Saat’in galaya gelmemesi yapımcı ve oyuncuları şoke etti. Yapımcı Murat Tokat “Beren Saat hiçbir mazaret bildirmeden gala günü ortadan yok oldu. Kendisine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz, çünkü telefonunu kapatmış. Sözleşmesinde galaya katılma zorunluluğu var. Bu yüzden yasal işlemleri başlatacağız. Onun bu yanlış tavrı filmin başarısını asla etkilemeyecek. Yaptığı çok büyük bir ayıptır, mahkemede hesaplaşırız” dedi.

‘BİZ UZAYDAN GELMEDİK’

Murat Tokat “Beren Saat sevişme sahnelerini basına dağıttığınız için gelmekten vazgeçmiş. Doğru mu?” sorusunu ise şöyle cevapladı: “Sanmıyorum, ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde de sevişme sahnesi var. Beren’in sevgilisi Levent Semerci’nin bu işte etkisi olduğu söylendi. Güya galaya bu sahnelerden rahatsız olup o göndermemiş. Ama buna ihtimal vermek istemiyorum”. Filmin diğer başrol oyuncusu Murat Ünalmış da “Sevişme sahnelerinden rahatsız olduysa Aşk-ı Memnu’ya ne demeli? Oradaki sevişmeleri 70 milyon izliyor. Emeğe saygısı yokmuş” dedi. Yavuz Bingöl ise “Biz uzaydan gelmedik, arkadaşız. En azından bu kadronun hatrı için gelmeliydi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İŞTE GALADA KONUŞULAN İDDİALAR

1) Beren Saat filmdeki sevişme sahnelerinin vizyon tarihinden önce basına dağıtılmasına sinirlendi. 2) ‘Nefes’in yönetmeni olan sevgilisi Levent Semerci’nin ‘Bu sahnelerden rahatsız olduysan protesto etmelisin’ şeklindeki sözlerinin etkisinde kaldı. 3) Parasını alamadı. Ancak yapımcı Murat Tokat “Parasını verdik” diyor. 4) ‘Aşk-ı Memnu’nun çekim saatlerini bahane etti. 5) Beren Saat galaya gelmeyerek sadece kendisinin reklamını yapmayı planladı.