Siyaset Saadet Partisi'nde deprem
Paylaş
Saadet Partisi'nde deprem

Saadet Partisi Erzurum ve Gaziantep İl Yönetimi üyeleri topluca istifa etti

İl Başkanı Teoman Kümbet, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 11 Temmuz'daki kongreden bu yana yaşanan gelişmeler nedeniyle artık Saadet Partisi’nde siyaset yapma imkanı kalmadığını belirterek, daha fazla çatışmaya, kırgınlıklara ve anlamsız zaman kaybına vesile olmamak için Erzurum İl Yönetimi ve 16 ilçe teşkilatı olarak istifa etme kararı aldıklarını bildirdi.

Zor bir karar verdiklerini ifade eden Kümbet, "Kaç yıllık emeğimizi elimizin tersi ile bir kenara bırakıyoruz ama şundan emin olun ki öz evladının onarılmaz yaralar almasını istemeyen bir öz annenin tavrı ile hareket ediyoruz.

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Semih Simitçi ve bazı ilçe başkanları partisinden istifa etti. Simitçi, ilçe başkanları ve parti üyeleriyle Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bir yıldan beri sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Simitçi, bazı il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolu başkanı ve üyelerinden de istifa edenlerin olduğunu bildirdi.

Bu arada Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un istifasının ardından toplu istifa eden il teşkilat sayısı 7’ye ulaştı.

Haberin Devamı