Yaşam S60, V60, S60, V60 R-Design Ve C30 Polestar!

S60, V60, S60, V60 R-Design Ve C30 Polestar!

Paylaş
S60, V60, S60, V60 R-Design Ve C30 Polestar!

Volvo, İstanbul Autoshow'a iki yeni modeliyle damgasını vuracak

Gelmiş geçmiş en dinamik Volvo modeli olarak kabul edilen ve tamamen yenilenen S60’ın yanında, dinamizmden vazgeçmeyen ama daha geniş bir kabine ihtiyaç duyanlar için geliştirilen V60 da Volvo standındaki yerini alacak.

Bu iki otomobilin R-Design versiyonlarının yanında, C30 Polestar da Volvo Cars standının sportif karakterli modelleri olarak tüm dikkatleri üzerine çekecek...

Haberin Devamı

Volvo'nun en etkileyici modeli: Yeni Volvo S60

Mart'ta Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Yeni Volvo S60, 2011 model yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeni model, otomotiv dünyasının en zorlu segmentlerinden birine adım atarken en büyük desteği, daha önce Volvo Showroom’larında hiç görülmemiş çarpıcı tasarımından alacak.

Yeni S60, sürücüleri hem fiziksel hem de duygusal olarak alıp götürmek üzere tasarlandı. S60 modeliyle birlikte Volvo Cars da otomobil dünyasının en rekabetçi segmentlerinden biri olan CD Premium'da konumunu güçlendirecek. İlk nesli 2000 yılında satışa sunulan Volvo S60, daha sonra Volvo Cars’ın en gözde modeli oldu. Dünya çapında ilgi gördü ve 2002 yılında 110 bin adetlik satışla zirveye oturdu.

Bugün yollarda yaklaşık bir milyon adede ulaşan S60’ın yeni modelinin ülkemizde 2010 yılı sonuna kadar 300 adet satılması hedefleniyor.

S60’ın Türkiye’de ilk pazara sunulan versiyonu 2.0 T oldu ve Eylül ayı sonunda Volvo Yetkili Satıcı showroom’larında yerini aldı. D3 ise Ekim ayı ortasında satılmaya başlayacak.

Haberin Devamı


Yeni Volvo V60 Sportswagon



“Gelmiş Geçmiş En Dinamik Volvo Modelinin” hangisi olduğu konusunda yeni S60’a zorlu bir rakip olacak gibi görünen Volvo V60'ın Türkiye lansmanı İstanbul Auto Show'da 28 Ekim – 7 Kasım tarihlerinde yapılacak. V60’ın, yıllık üretim miktarı olan 50 bin otomobilin en az yüzde 90’ı Avrupa’da satılacak.

Bir parça daha ekstra yer ve esneklik isteyen ama spor tasarım ve heyecan verici sürüş özelliklerinden en ufak bir ödün vermek istemeyen S60 alıcılarına hitap edecek olan V60, bu anlamda Sportswagon adını da sonuna kadar hak ediyor.

V60’ın kabini sürücü odaklı ayrıntılar açısından çok zengin ama bütün yolcular için rahat bir mekân sunan beş kişilik bir otomobil olduğu da unutulmamış. 40/20/40-çıkarılabilir arka koltuk ve katlamalı ön yolcu koltuğu, yolcuların ve yükün olağanüstü esnek bir biçimde bir araya getirilmesini mümkün kılıyor. Üç parçalı arka koltukta bulunan arkalıkların her biri çok büyük bir kolaylıkla katlanarak yük alanında tamamen düz bir zemin yaratıyor. Yük alanı, mevcut en küçük noktadan bile azami kazanç temin edilecek şekilde tasarlanmış. 1095 mm genişliğindeki bagaj kapağının, yük zemininin altında ve tekerlek yuvalarının arkasında bulunan ekstra alanla birlikte kullanılması verimli bir yük kapasitesinin garanti edilmesi için benimsenmiş sistematik yaklaşıma bir örnek. Yük alanının kapasitesi ise 430 litre.

Haberin Devamı