Serhan Sokulgan Rüzgar Erkoçlar'ı, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu hiç yalnız bırakmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Rüzgar Erkoçlar'ı, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu hiç yalnız bırakmıyor

Haberin Devamı

RÜZGAR ERKOÇLAR'IN KISKANÇ SEVGİLİSİ


Ameliyatla erkek olan Rüzgar Erkoçlar bir süredir Tuğba Beyazoğlu ile gayet mutlu bir ilişki yaşıyor. Rüzgar Erkoçlar geçtiğimiz günlerde kız arkadaşanın ailesi ile de tanıştı. Bu tanışma, "Evlilik için ilk adımı attılar" şeklinde yorumlandı. Bu arada Rüzgar Erkoçlar, klüplerde DJ'lik yapmaya devam ediyor. Tuğba Beyazoğlu da onu kulüplerde hiç yalnız bırakmıyor. Konuşulanlara göre, Tuğba çok kıskanç olduğu için Rüzgar nerede DJ'lik yapsa oraya mutlaka gidiyor. Böylece sevgilisini, diğer kızlardan koruyormuş.

Rüzgar Erkoçları, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu hiç yalnız bırakmıyor

HÜLYA AVŞAR'DAN YİNE AYNI TAKTİK


Hülya Avşar'ın haftasonu sahnede giydiği kıyafet çok konuşuldu. Uzun zaman sonra iyice kilo veren Hülya Avşar bunu tüm detayına kadar göstermek istemiş olacak ki transparan kıyafetin "vay anasını" dercesine hakkını vermiş. Sosyal medya ve bir çok yerde kötü eleştiriye maruz kalsa da hiç cevap vermedi Hülya Avşar. Özellikle bir mekan çıkışı gazetecilerin sorduğu transparan sorusuna "Cesur ve güzel, bir sonrakine daha da iddalısını giyeceğim" diyerek kahkaha ile cevap verdi. Hülya Avşar'ın yıllardır bitmeyen magazin oyunu yine her zamanki gibi süper işlemişti. Çünkü önümüzdeki hafta televizyon programı başlayacak olan Hülya Avşar daha on gün kendini konuşturacak.

Rüzgar Erkoçları, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu hiç yalnız bırakmıyor

AJDA PEKKAN NE YAPIYOR?


Şu sıralar çok şarkı dinleyip eliyor. Aralarında Soner Sarıkabadayı ve bir çok bestecisinin şarkısını dinleyen süper star yaza yeni bir şarkı hazırlığında. Aranjör Volga Tamöz'le de yan yana gelen Ajda, Sezen Aksu'dan da yeni şarkı almak için stüdyoda buluştu.

Rüzgar Erkoçları, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu hiç yalnız bırakmıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder