Spor Ruslar Fenerbahçe'yi eledi

Ruslar Fenerbahçe'yi eledi

Paylaş
Ruslar Fenerbahçe'yi eledi

FIBA Bayanlar Avrupa Ligi çeyrek finali 2. maçında Fenerbahçe deplasmanda Rusya'nın Spartak Moskova Region takımına 74-56 mağlup olarak turnuvaya veda etti

Başkent Moskova'da oynanan maçın ilk periyodunu 20-16 önde tamamlayan Rus ekibi, devreyi de 34-27 üstün bitirdi. Üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Spartak Moskova Region, 3. periyodu 56-37, maçı da 74-56 kazanan taraf oldu. Bu oyun sonrasında salondan 74-56'lık skorla yenik ayrılaran tamsilcimiz FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'ne çeyrek finalde veda etmiş oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçı da 86-78 kaybetmişti. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 22 sayı ile Prints oldu. Onu 13 sayıyla yine Moskova takımından Bird takip etti. Fenerbahçe'de Esmeral, Nevriye ve Matovic maçı 11 sayı ile tamamladı.

FENERBAHÇE'YE YAZIK OLDU

Bu yıl kurduğu muhteşem kadro ile yola çıkan Fenerbahçe, Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi'nin yaptığı 'skandal' sonrasında en önemli oyuncusu Diana Taurasi'yi kaybetti.

Sarı-lacivertli takımdaki bu ani ayrılık, Fenerbahçe'nin zorlanmadan tur atlayacağı bir takıma elenmesine ve olası bir Avrupa şampiyonluğuna engel olmuş oldu.