Spor Rus takımları Trabzon'a üs kurdu

Rus takımları Trabzon'a üs kurdu

Paylaş
Rus takımları Trabzon'a üs kurdu

Fatih Tekke ve Gökdeniz'in yakaladığı başarılar, Rus takımlarının dikkatini Trabzon'a çevirdi

Trabzonspor'dan Gökhan, Selçuk ve Tayfun için nabız yoklamaya hazırlanan Rus takımlarının, kaleci Sylva'yı da gündemlerine aldıkları öğrenildi.

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in, 'Bizim takımımızda yer alan 4 - 5 futbolcuya da çok ciddi transfer teklifleri var. Ama biz büyük takım olduğumuz için asla bunları satmayacağız" diyerek dile getirdiği transfer tekliflerinin Rus liginden geldiği öğrenildi.

SELÇUK VE GÖKHAN GÜNDEMDE

Rus takımlarından CSKA Moskova ile Rubin Kazan, bordo-mavili takımdan Selçuk ve Gökhan'ı transfer gündemine aldı. Saturn takımının ise Tayfun Cora ve kaleci Sylva'yla yakından ilgilendiği ve bu futbolcular için bordo-mavili kulübe teklif yapabileceği iddia edildi.

Şenol Güneş'in raporu olmadan hiçbir futbolcuyu satmayı düşünmeyen bordo - mavili yöneticiler ise gelen transfer tekliflerini açıklamamayı tercih ediyor.

GÜNEŞ, SERKAN'A GÜVENİYOR

Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un takımdan ayrılmasının ardından sağbek mevkinden kurtulup, orta sahada görev yapmaya başlayan Serkan Balcı, Şenol Güneş'in de vazgeçilmezleri arasına girdi.

Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra en fazla taraftara sahip olmakla övünen Trabzonspor'da, Hüseyin Avni Aker tribünlerinde bordo-mavili renkleri görmek neredeyse imkansız gibi. Ankaragücü'yle oynanan ve yaklaşık 18 bin kişinin izlediği maçta bordo - mavili forma giyenlerin sayısının 1000'i geçmediği

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı