Dr. Haydar Dümen Ruhunu doyurmak şart
HABERİ PAYLAŞ

Ruhunu doyurmak şart

Haberin Devamı

Kadınlar için önemli olan duygusallık, anlayış, sevgi ve ilgi. Bu koşullar varsa kadın sevdiği erkekle ilişkiye girmeyi düşünebilir. Erkekler ise bunları pek hesaplamaz. Onlar için varsa yoksa kaç kez ilişkiye girdikleri, cinsel organlarının boyları... Beyler, bırakın şu boyla uğraşmayı da kadınınıza bakın. Onun ruhunu doyurun ki mutluluğu bulun

GÜNÜN SORULARI

Evlenmeden anne olmak istiyorum


29 yaşında kadınım. Ergenlikten beri evlilğe karşıyım. Çocuk sahibi olmak istiyorum ama evlenmek istemiyorum. Pek çok erkekle birlikte oluyorum ama bugüne kadar hiç gebe kalmadım. Acaba bana yol gösterir misiniz? CEVAP Sevgili okurum, yüzde 100 düşüncelerine ve kararına katılıyorum. Mutlaka bir çocuk sahibi ol. Bu işi şansa değil, garantiye bağla. İnsan ömrü uzadı. Yüzde 90 ihtimalle sen 90’lı yaşlarını göreceksin. İleride yalnızlığa düşmemek, annelik genini tatmin ve “Bir varlık yarattım” demen için yaşın gereği tam zamanıdır, bu kararı gerçekleştir. Peki bu iş nasıl olacak? Ben bildiğim yolları saysam nasıl söyleyebilirim? İnsanların eli, dili bağlı olunca beyninin ürettiğini de hizmete sunamıyor. Sevgili okurum, ‘Sperm bankasına başvur’ önerisinde bulunsan, cümbür cemaat üzerime çullanırlar. ‘Evlen’ desem, sen evliliği veto etmişsin. Senin hayatına müdahale hakkım yok. ‘Evlen çocuğu kap, adamı postala’ desem, bu yaz-boz tahtası mı derler? ‘Geçici sevgili bul, al çocuğu, ver pasaportu’ önerim de birilerini çılgına çevirir. Bak gör durumumu, bana hak ver. Her şey sana kaldı. Sen ne karar verirsen ben onu onaylarım. Seni de sana emanet ederim.

Fantezilerim yazsam satış rekorları kırarım



20 yaşındayım. Gördüğüm her kadınla ilgili fanteziler kuruyorum. 6-7 defa mastürbasyon yapıyorum. Bugüne kadar ilişkiye girmedim. Bu fantezileri yazsam romanım satış rekorları kırar ama korkmaya başladım. Bana yardım eder misiniz? CEVAP Değerli okurum, ülkemizde gençlerin çoğu senin gibi. Bu duruma gençlik acemiliği ya da doyumsuzluğu diyelim. Ancak senin yolun yanlıştır, insanın ruhunu saptırır. Gençlerimiz bu bakımdan sahipsizdir. Bu nedenle doğa dengeleriyle toplum değerleri çatışır. Böylece gençler yollarını da şaşırır. Çoğu zaman da yanlış yollara sapılır. Gelelim fantezilerine; oğlum aç adama yüzlerce yemek tarifi yapan bir kitap versen bir de reaksiyonunu seyretsen bakalım ne derdin? Üstelik senin fantezilerini kabul edecek kadınları nereden bulacaksın? Çoğu zaman normaline bile kavuşabilmek için av peşinde koşan çıtalar gibi tık nefes kalıyorsunuz!!! Diyelim ki bir kitap yazsan adın sapığa çıkar. Şu kitap fikrine bel bağlayıp kendini uzaylı gibi görme. Yere in, ayağın karaya bassın. Bulutların üzerinde seks yapmak hayaline karşılık sırtı yerde samanlık ya da yatakta ilişki kurmak çok daha keyifli ve insancadır. Bu gerçek varken sen kelebek gibi uçmayı, arı gibi sokmayı bırak!!! Cinsellik böyledir, yüz verdikçe azar. Bunun devamı da erkekliğin mezarını kazar.

* * * * * * * * * * *

Kısır olur muyum?

3 yıldır yurtta kalıyorum. Hiç kimseyle ilişkiye girmedim. Son 4-5 aydır geceleri sık sık boşalıyorum ve mastürbasyon yapıyorum. Kısır olmaktan korkuyorum. Arkadaşlarım “Şap kullan” diyor.

CEVAP Sevgili okurum, kısır olmayacaksın. Şap diye bir olay yok. Aklınızı şaplama. İradeni kullan, kendini akla. Rüyalarına da karışma. Fırsatları insancıl değerlendir. Ama derslere ve sosyal ilişkilere ağırlık ver.

Zararlı mı?

19 yaşındayım. Geçen gün kız arkadaşımla sevişiyorduk. Ben vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı olur mu? CEVAP Değerli okurum, olmasına olmaz. Olursa da olur. Ama olan olmuş. Hadi bekleyelim, bakalım. Bu arada da biraz dua edelim olmasın diye. İş duaya kalmış.

Geç boşalıyorum

40 yaşındayım. 3 yıldır boşalamıyorum. Mastürbasyon yaptığımda yorulduğum için boşalmadan bırakıyorum. Sizce benim sorunum ne olabilir? CEVAP Değerli okurum, tek çözüm senin fantezileri kullanman. Ya da eşinin sende bu duyguları uyandıracak aktiviteleri kazanması gerek. Birleşirken kendini denetlersen “Neden boşalamıyorum, gene boşalamayacağım” dersen işin biraz daha zorlaşır. Ancak mastürbasyon olayına karşıyım. O yaşlar geride kaldı. Çözümü eşinle birlikte arayın.

Sertleşmiyor

16 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken sorun yok. Ne zaman ilişkiye girsem sertleşme hemen bitiyor. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. Konsantrasyonu kadına yoğunlaştıracaksın. Alışacaksın bu yollarda yürümeye. Mastürbasyonun dağlarında, tepelerinde, doruklarında çok fazla dolaşma. Ya sel götürür ya yel.

Penisim uzar mı?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu ileride bana sorun çıkarır mı? Bir de boyu daha da uzar mı? CEVAP Değerli okurum, 10 santim işini görür. Bütün erkekler için cinsel organın aksesuarlara gereksinimi vardır tıpkı araba gibi. Bir araba düşün, radyosu yok. Olmaz. Isıtıcısı, soğutucu yok, olmaz. Eğer sen duygularını, ruhunu, dilini çok iyi kullanır, geliştirirsen senin ufak dediğin organ bütün hedefleri deler geçer. Operasyonla büyütmeye gerek yok.

Kıllarım dökülüyor

Haftada 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu bende protein ve vitamin eksikliğine neden oluyor. Kıllarım dökülüyor. Ne yapmam gerekiyor? Yaptığım şey yanlış mı?

CEVAP Sevgili okurum, bu yaptıkların protein ve vitamin eksikliklerine neden olmadı. Tüy dökülmeleri kim bilir neden? Hiç olmazsa mastürbayonu 6 ay boyunca haftada bire ya da ikiye indiriver.

Sabaha kadar seviştik

Kız arkadaşımla sabaha kadar sevişmemize rağmen ben bir türlü boşalamadım. Ondan sonra mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Sorunum nedir? CEVAP Sevgili okurum, sen mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma. Evlilik koşulları gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmede boşalmaya alışırsın.

Karım beni sever mi?

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim. İleride eşimi mutlu edebilir miyim? Cinsel ilişkiden fazla anlamasam bile beni sever mi acaba?

CEVAP Edeceksin yavrum, edeceksin. Önce kadına nasıl davranacağını, sonra onları nasıl seveceğini yani ruhlarına nasıl sesleneceğini, her şeyi öğreneceksin. Geç kalmış değilsin. Flörtle işe başla. Duygusal ilişkilerin seni sürüklediği yerde, karşındakine zarar vermeyecek sosyal ortamda fırsat bulunca da cinsel birleşmeyi denersin. Bana göre 1-2 yıl daha bekle. Geçen zaman kayıp listesine girmez. Ama daha da uzun süre beklemek doğru değildir. Hadi bakalım, kolay gelsin.

7 kere çok mu?

18 yaşındayım. Günde 7 defa mastürbasyon yapıyorum. Fazlasının zararı var mı? Ne olur yardım edin. CEVAP Elbette. Çünkü yapılacak daha çok işlerin var. Her şeyi bir yana bırakmışsın, varsa mastürbasyon yoksa mastürbasyon. Yani mastürbasyonkolik olmuşsun. Bir an önce bu soruna çözüm üret, iradeni kullan. Nereye koşuyorsun?

Hastalık kaptım mı?

Günde 3 kadınla birlikte oldum. Acaba hastalık kapmış mıyımdır?

CEVAP Sevgili okurum, gözün aydın kapmadın. Yavrum ya, sen mikrobu bilmiyorsun. Mikrop zaten seni bilmiyor. Kadında mikrop varsa bir kere de ilişkiye girsen hastalık kaparsın. Mikrop bu. Nasıl, nereden bulacağı belli olmaz. Şüpheli durumlarda korunursun. Prezervatif denilen yardımcı malzemen var. Ona güven.

GÜNÜN SÖZÜ


Aşk evliliğin değil, önce ruhun gizeminin kapısını açmalıdır. H.D.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder