Spor "Ronaldo'yu ağlattı"

"Ronaldo'yu ağlattı"

Paylaş
"Ronaldo'yu ağlattı"

Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Portekiz'i 4-0 gibi farklı bir skorla yenen Almanya'nın galibiyeti ülke basınında coşkuyla karşılandı.

Basında yer alan haberlerde karşılaşmada özellikle Thomas Müller’in attığı 3 gole dikkati çekilirken, Almanya’nın güçlü Portekiz karşısında farklı bir galibiyet aldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Bild gazetesi "4-0 Müller çılgınlığı" başlığını kullanarak gerçek yıldızın Thomas Müller olduğu, Başbakan Angela Merkel’in de tribünde sevinç gösterisinde bulunduğu ifade edildi.

İç sayfada da "Bu bizim Dünya Kupamız olacak" başlığını atan gazete, Portekiz’in ve Cristiano Ronaldo’nun hayal kırıklığı yaşadığı kaydedildi.

"Die Welt" gazetesi "Almanya Ronaldo’yu yaşlı gösterdi" başlığıyla duyurduğu haberde, Almanya’nın Dünya Kupası’ndaki ilk maçında Portekiz’i 4-0 gibi farklı skorla geçtiğine işaret edildi.

Berlin’de yayınlanan "B.Z." gazetesi "?ve daha sonra her şey Müller, Müller, Müller" başlığıyla birinci sayfadan verdiği haberde, Alman Milli Takımı’nın Dünya Kupası’na iyi bir başlangıç yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı

İç sayfada yer alan haberde Almanya’nın başarılı defans oyuncusu Jerome Boateng’in Ronaldo’ya karşı başarılı bir oyun sergilediği belirtilerek "Berlinli Boateng yıldız oyuncuyu ağlamaklı hale getirdi" ifadesi kullanıldı.

Kicker dergisi Alman Milli Takımı’nın galibiyetini duyurduğu haberde "Almanya mükemmel başladı" başlığını kullanırken, Süddeutsche Zeitung da, "3 kez Müller" başlığıyla Almanya’nın grubundaki en güçlü rakibi Portekiz’i 4-0’lık skorla geçtiğine işaret edildi.

AA