Magazin Rihanna’nın Suudi sevgilisi evli çıktı

Rihanna’nın Suudi sevgilisi evli çıktı

Paylaş
Rihanna’nın Suudi sevgilisi evli çıktı

Rihanna’nın, havuzda samimi görüntüleriyle ortaya çıkan Suudi işadamı Hassan Jameel ilişkisi, evlilik iddialarıyla gündemde. İngiliz basını, milyarder işadamının Rihanna’yla tanışmadan önce evli olduğunu öne sürdü

İngiliz basınında Rihanna’nın Suudi işadamıyla ilişkisini altı ay boyunca gizli tuttuğu, ancak Hassan Jameel’in ilişki saklama konusunda daha başarılı olduğu konuşuluyor. Rihanna’nın milyarder sevgilisi Hassan Jameel’in Rihanna ile birlikte olmaya başlamadan önce resmi olarak evli olduğu iddia edildi.

Toyota'nın Suudi Arabistan distribütörü olan aile şirketinde başkan yardımcısı olarak görev yapan ve net geliri 1,5 milyar dolar olan Suudi işadamı ile Rihanna, yaz başında İspanya tatilinde havuzda samimi görüntülerinin yayınlanmasıyla gündeme gelmişti.

İlişkiden aylar sonra, İngiliz The Sun gazetesi, milyarder işadamının ünlü şarkıcıyla tanışmadan önce evli olduğunu yazdı.

ÇOK AŞIKLAR


Gazete, Jameel’in saygın sanat eksperi Lina Lazaar ile 2012 yılında Paris Opera House’da evlendiğini belirtti. 2016 yılında şarkıcı Drake ile aşk yaşayan Rihanna, Hassan Jemaal ile olan ilişkisini saklı tutmuş, haziran ayında Ibiza tatilinde görüntülenmeleriyle ikilinin ilişkisi açığa çıkmıştı.



Rihanna, Jemaal’in ilk ünlü sevgilisi değildi. Jemaal, daha önce ünlü süper model Naomi Campbell ile de birlikte olmuştu. İkilinin Temmuz 2016’da birlikte fotoğrafları yayınlanmıştı. Arap işadamının ünlülerle olan ilişkileri manşetlerde yer alsa da Lina Lazaar ile olan evliliği daha önce hiç gün ışığına çıkmamıştı.


Rihanna festivale böyle katıldı


The Sun gazetesine konuşan kaynaklar, “Hassan, özel hayatını saklayan biri. Evliliği, Rihanna’yla tanışmadan önce bitti. Hatta Lina’nın yeni bir sevgilisi bile var” dedi.

Öte yandan Rihanna’nın arkadaşları, Jemaal ile ‘gerçek bir ilişki’ yaşadıklarını, gözlerden uzak durmayı tercih ettiklerini ve birlikte çok iyi zaman geçirdiklerini söylemişti.

Haberin Devamı