Spor Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi

Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi

Paylaş
Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi

Futbol oynarken bir anda nefes alma güçlüğü çeken ve göğüs ağrısı şikayetiyle Acıbadem Maslak Hastanesi’ne başvuran Rıdvan Dilmen, yapılan tetkiklerde kalbindeki bir damarda tıkanıklık saptanınca tedaviye alındı.

Bir operasyon geçiren Dilmen’in doktoru Kardiyolog Doç.Dr. Ahmet Akyol yaptığı açıklamada, "Hastamız Rıdvan Dilmen, saat 14.00 sıralarında başlayan göğüs ağrıları nedeniyle hastanemize başvurdu.

Yapılan tetkiklerinde, akut alt duvar kalp krizi ön tanısı ile hastanemize yatırıldı. Yapılan koroner anjiyografide kalbinin sağ tarafında tıkanıklık saptandı. Balonla açılan damara stent yerleştirilmesi işlemiyle damardaki tıkanıklık tamamen açılmıştır" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen’in tedavisi koroner yoğunbakım ünitesinde devam ediyor.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe Kulübü de, anjiyo olan Rıdvan Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, geçmiş olsun mesajı yayınladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesindeki mesaj şöyle:

"Camiamızın en önemli isimlerinden ve değerlerinden biri olan, Kulübümüze yıllarca futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet etmiş spor adamı Rıdvan Dilmen, geçirdiği ufak bir rahatsızlık sonucu anjiyo olmuştur. Doktorların, sağlık durumunun son derece iyi olduğunu bildirdikleri Rıdvan Dilmen'e, biz de tüm camiamız adına "Geçmiş olsun" dileklerimizi iletiyoruz."

Hastaneden yapılan açıklamaya göre saat 14.00 civarında göğsünde ağrılar başgösteren Rıdvan Dilmen Maslak Acıbadem Hastanesine başvurdu. Dilmen'in yapılan ilk tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği anlaşılınca hemen Koroner Anjiyografiye alındı. Anjiyografi sonrası kalbin sağ damarında tıkanıklık saptandı.

Buraya yapılan balon stent yerleştirilmesi işlemi ile damar tamamen açıldı. Daha sonrasında koroner yoğun bakım ünitesine alınan Dilmen'in sağlık durumunun takip edildiği belirtildi.

2

Haberin Devamı