Gündem Restoranda yangın: 3 ölü

Restoranda yangın: 3 ölü

Paylaş
Restoranda yangın: 3 ölü

Bakırköy'de, bir kafe restoranda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti

Yeşilköy İstasyon Caddesi Numara 51’de bulunan GreenVillage adlı ilk iki katı restoran, üçüncü katı da aynı işletmeye ait video oyun salonunu olan binanın son katında, saat 03.30 sıralarında alevler yükseldi.

Çevredekilerin ihbarı ile bir süre sonra olay yerine gelen Bakırköy itfaiyesi alevlere müdahale etti. Ancak itfaiye yetersiz kalınca çevre ilçelerden takviye ekip istendi. Yangın yaklaşık bir saatte kontrol altına alınırken, 3’üncü kat tamamen yandı.

OYUN SALONUNDA YANDILAR

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, son kattaki oyun salonuna çıktıklarında 3 kişinin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede, cesetlerin restoranın bekçisi Niyazi Sevim (56), komi Hüseyin İnanç (17) ve ziyarete gelen arkadaşları Ercan Tercan’a (40) ait olduğu belirlendi.

Polis, bir kişinin tamamen yandığını diğer iki kişinin cesedinde ise kısmen yanık olduğunu söyledi. Yangını duyarak restorana gelen diğer çalışanlar, Hüseyin İnaç’ın işi bittikten sonra evine gitmesi gerektiğini söylediler.

Gece saatlerinde bekçi dışında binada kimsenin kalmadığını belirten bir çalışan, İnanç’ın muhtemelen oyun oynamak için kaldığını ve bekçi ile arkadaşının da ona eşlik ettiğini tahmin ettiklerini söyledi.

Cesetler savcılık incelemesi için olay yerinde bekletilirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma sürüyor.

Timur TARLIĞ/DHA