Spor Resmen Fiyapı İnönü Stadı oldu

Resmen Fiyapı İnönü Stadı oldu

Paylaş
Resmen Fiyapı İnönü Stadı oldu

Son dönemde sponsorluk anlaşmalarına önem veren Beşiktaş Kulübü, bir sponsorluk anlaşması da BJK İnönü Stadı için yaptı

Siyah-beyazlı kulüp, stadın isim hakkını 1 artı 1 olmak üzere 2 yıllığına FİYAPI’ya verdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler Fahrettin Curoğlu ile Ertunç Soğancıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törenle sözleşme imzalandı.

Yıldırım Demirören ve FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’ın imzaladığı sözleşmeyle stadın ismi 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına FİYAPI İnönü Stadı oldu.

DEMİRÖREN: KULÜP TARİHİNİN EN ÖNEMLİ İŞİNİ YAPIYORUZ

Törende konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugün yine kulüp tarihinin önemli işine imza attıklarını söyledi. Demirören, FİYAPI ile 1 artı 1 yıllık olmak üzere stadın isim hakkını verdiklerini belirterek, "Sözleşmenin özelliği, stadımız bir sene sonunda yıkılırsa mukavele geçersiz kalıyor" dedi.

Kulüplere sponsor olanlara her zaman destek verilmesi gerektiğini kaydeden başkan Demirören, "Maalesef kamuoyunda bazı şeyler gördüm. Bazı konuşmalara üzüldüm.

Türkiye Futbol Ligi’nin ismi kanunla değişti. Önce Turkcell, ardından Spor Toto oldu. Demek ki şartlar isimleri değiştirebiliyor. İsimlere saygımız sonsuz ama kulüplerin de yaşaması gerekiyor. Anlaşma her iki taraf için hayırlı olsun" diye konuştu.

NEŞELİ HALLERİ DİKKATİ ÇEKTİ

Yıldırım Demirören’in toplantıda neşeli halleri dikkati çekti. Sözleşmenin imzalanması için gözlüklerini takan Demirören, "Gözlükle çekmeyin yaşlı gözüküyorum" şeklinde espri yaparken, FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’ın bundan sonra Beşiktaş’a daha sempatiyle bakacağı yönündeki açıklaması üzerine "Artık Beşiktaşlısınız diyebiliriz" dedi.

BEŞİKTAŞ NE KADAR PARA ALACAK?


Bu arada, Beşiktaş Kulübü yapılan protokol gereği sponsorluk bedeli olarak, ilk yıl 3 milyon 500 bin lira artı KDV, ikinci yıl ise 3 milyon dolar artı KDV para alacak.

Haberin Devamı