Magazin Repertuvar kavgası alevlendi

Repertuvar kavgası alevlendi

Paylaş
Repertuvar kavgası alevlendi

Bülent Ersoy ile Gülben Ergen arasında kısa süre önce başlayan repertuvar kavgası alevlendi. Ersoy, Ergen'in açıklamalarını avam bulduğunu söyledi. Gülben Ergen twitter'dan yanıt verdi...

Gülben Ergen’in twitter hesabında “Bülent Ersoy’un repertuvar danışmanı oldum” notu düşmesiyle başlayan tartışma sürüyor. Albüm çalışması sırasında stüdyoda karşılaştığı Ergen’in hakkındaki bu yorumu Bülent Ersoy’u sinirlendirmiş ve Ersoy “Şarkılarımı tansiyon ölçmek için mahallenin bakkalına dinletirim. Gülben’e dinletmem. Müziğin ordinaryüs profesörüyüm. Son sözü ben söylerim” yorumuyla duruma tepki göstermişti.

‘Saygısını göstermeliydi’

Haberin Devamı

Dün sabah Seda Sayan’ın programına telefonla bağlanan Ersoy, Ergen’i aradığını ama ulaşamadığını belirtti ve “Her koşulda görevini, bunu düzeltmekle bana olan saygısını göstermesi gerekirdi. Düzeltmediğine göre bir şeyler var. Ben de gerekli şekilde cevabını verdim. Böyle bir şey olamaz, bana yol gösterecek insanların müzikalitelerinin benden çok üstün olması lazım ki bana yol göstersinler. Ki benim hocalarım dışında bana kim yol gösterebilir ki?” diye konuştu.

Bu sırada Gülben Ergen’in twitter’da yazdıkları hatırlatıldığında Ersoy, iyice sinirlendi, Ersoy yazıları çok avam bulduğunu belirterek “İyi ki bu tarz şeylere dahil olmuyorum. Çünkü hiç sevmem. Tarzım değildir” yorumunu yaptı. Ersoy, kendisine sorulan “Ergen’i aradınız mı?” sorusunu da, “Onlar anında yaşayıp anında yazıyorlar. Tuvalete girseler tuvalete girdim diye yazıyorlar. Fevri hareket etmeyelim dedim. Gülben’i arayalım dedim. Her zaman anında telefonu açan Ergen telefonunu telesekretere almış. Üç kez aradım, telesekreter çıktı, nduvarlarla mı konuşacaktım?” diye cevap verdi.

‘Kimseye repertuvar yapacak vaktim yok’

Haberin Devamı

Canlı yayın esnasında tartışmayı ekrandan takip eden Ergen ise twitter sayfasından “Hey, görüntülü ya da sesli röportaj izleyen, duyan, gören var mı? Yoo, e havadan aslı olmayan şeye atlamak cevap vermek olur mu? Olurmuş! Sebep? Arayıp bağlanmamı elbette isterler, ben de olsam beni isterdim. Ama dışardayım,işimi yapmaktayım, kimseye repertuar yapacak vaktim de yok. Hay Allah, ekranda Sacit Aslan, Bülent Ersoy, İdil Çeliker beni konuşuyorlarmış. Bense yayınımı yaptım, diğer işlerimi yapmaya devam ediyorum” notu düştü. Ergen’in Ersoy hakkında yazdığı repertuar yorumu notunu sanatçının sert tepkisi üzerine daha sonra twitter’dan sildiği öğrenildi.

MİLLİYET