Yaşam Renault'dan elektrik motorlu Fluence

Renault'dan elektrik motorlu Fluence

Paylaş
Renault'dan elektrik motorlu Fluence

Renault'dan elektrik motorlu Fluence

Renault, İstanbul Auto Show’da elektrik motorlu Fluence ile Zoe, Renaiult Letituda ve Megane Coupe modellerini sergiliyor.

Haberin Devamı

Otomobil tasarımında ve kullanımında yeni bir çığır açan Renault, yepyeni tasarımlarını ve herkes için kullanımda sıfır salımlı ulaşım olanağının sunulmasını sağlayan tek çözüm olan yüzde 100 elektrik motorlu araç modellerini Autoshow 2010’da otomobilseverlerle buluşturuyor.

Türkiye’de ilk gösterimleri gerçekleştirilecek Renault’nun yüzde 100 elektrik motorlu modelinin ilkinin Türkiye’deki üretimine önümüzdeki yıl başlanacak. Bu kapsamda Fluence Z.E. ve Zoe Preview modelleri üretilecek.

Türkiye’de Şubat 2011’de ticarileştirilecek Renault’nun yeni orta üst sınıf sedanı Latitude ve Nisan, önümüzdeki yıl satışa sunulacak. Megane Coupe Cabriolet de Autoshow 2010’da ilk kez Türk tüketiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Renault markasının değişimini yansıtan Yeni Megane HB modelinin yepyeni bir versiyonu olan Sport Edition, Megane Coupe, Megane Sport Tourer, Laguna Coupe, Grand Scenic, prestijli bir model arayışında olan tüketiciye yönelik olarak tasarlanan Fluence, Bold adı verilen yeni bir versiyonuyla ayrıca Renault’nun ilk 4x4’ü Koleos, 3 kapılı özel seri Clio S, Clio Grand Tour otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca Kangoo Chromline ve Trafic Passenger da Renault standında tüketici gösteriliyor.

Renault standında konuşan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, elektrik motorlu Fluance’nin 2010 yılının sonundan itibaren Türkiye’de üretileceğini anımsatarak, bu otomobilin Türkiye’de üretilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Elektrik motorlu otomobillerin kullanımının yaygınlaştırılmasına ilişkin İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediyeleri ile işbirliği protokolleri yapıldığını dile getiren Aybar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin elektrikli Fluence siparişi verdiğini bildirdi.