Dr. Haydar Dümen Rekor mu kıracaksınız?
HABERİ PAYLAŞ

Rekor mu kıracaksınız?

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince sayılarla konuşuyor. Birbirlerine cinsel organın kaç santim, gecede kaç kez ilişkiye girdin, kaç kez mastürbasyon yapıyorsun gibi sorular soruyorlar. Beyler, bu konuda rekor denemelerine gerek yok. Önemli olan her iki tarafın da mutlu ve tatmin olduğu bir ilişki. Gerisi boş...

GÜNÜN SORULARI

Seks isteğim çok ama sertleşme olmuyor

71 yaşındayım, şeker hastasıyım, kalbimde stent var. Tüm bunlara rağmen kadınlara karşı büyük bir seks isteği duyuyorum. 37 yaşında bir partnerim var. Ama sertleşme sağlayamıyorum. Acaba benim sertleşmeyi sağlama ihtimalim var mı? RUMUZ: GARİP İHTİYAR

CEVAP Herkese akıl veren, kendisine sözü geçmeyen değerli okurum ve aziz hocam. Sen ah almış, bazı haksızlıklar yapmış, onların ahına uğramışsın. 71 iyi yaştır da, ben gönülden kaynayan yanardağ lavları gibi bedeni saran cinsel duygularına saygılarımı sunuyorum. Aslında bu saygı doğanın gücünedir, seni de postacı gibi aracı kullanıyorum. Böylece sayende doğaya saygımı dünyaya duyuruyorum. Hocam her şey iyi de kulağıma iki çan sesi geliyor. Biri şekerden kaynaklanan dan dan dan, öteki kalpten den den den... 37’lik muhterem hanımefendi, partnerin de senin için bir şans. Ama bu şans her ikinize birden işkenceye dönüşmüş. Bu sorunu da çözeriz be ihtiyar delikanlı. Bu konuda iyi bildiğim, mucizeler yaratan bir usta var. O sana muska yazar da masrafı biraz ağır. 20 bin TL’lik bir şey. Pardon, afedersin yanlış anlaşılmasın, bu hoca bilim hocası bir üroloji profesörüdür. Onun muskası kağıttan değil, malzemesi yurt dışından ve slikondandır. Adına mutluluk çubuğu diyorlar. Tam bir cankurtarandır mübarek! Biraz zahmetli, ufak da bir operasyon geçireceksin. Hem senin için hem 37’lik hanımefendi için değer vallahi. Çünkü protez takıldıktan sonra tam bir delikanlıya döneceksin. Geçmiş olsun, hayırlı işler dilerim, ihtiyacın olursa adresi sana bildiririm.



Kız öpüşmek bile istemiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldır ilişkimiz var ama daha öpüşmedik bile. Cinselliği yaşamak istemiyor. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, sevgilinin adı Ceyda mıydı? Nasıl bildin dersen bu bir meslek sırrıdır. Kız klasikleri oynuyor. Sen 16 yaşındayken yaşıtın bir kız bulmuşsun. Kız iyi. Nedenini anlatacağım. Hırpalanmamış, bunalımlı, sinirli, mutsuz, kavgalı, aşırı sert bir ailede büyümemiş, baskı altında da yaşamamış. Yoksa sorunlarını, bunalımlarını telafi etmek için arayışa girer, bilinçaltı bir mekanizmayla kompleksini seksle telafi etmeye giderdi. Kız doğasına uyarak seni bulduğuna çok sevinmişti. “Zamanı, hayatı, paylaşacağım biri” demişti. Zamanla maynunun yani senin gözün açılmış. “Hadi daha ne duruyoruz. Bu işi bitirelim” deme aşamasına gelmişsin. Dedesinin torunu değerli okurum, ben bu maili yazarken bir yandan da yemek yiyordum. Masada şekerpare, hanım göbeği gibi tatlılar da vardı. Ben kilo almamak için yemiyorum. Sana göndersem yer misin? Benimki de aptalca bir soru. Yemek ne kelime yalar yutardın bile. Dilin damağın, miden mutlu. Şimdi 24 saat sonra bu bal böreklerin ne olduğunu düşünelim. Gördüğün o sonuç, hayatta insanlar, kadınlar, kızlar için olmasın. Buna dikkat edelim. Herkesi yutulacak lokma gibi görmeyelim ki yüceliğimize gölge düşürmeyelim.

* * * * * * * * *

Erken boşalıyorum

Birkaç kez ilişkiye girdim, erken boşalıyorum. Çare bulabilir misiniz?

CEVAP Değerli okurum, buluruz ama nasıl bulacağız? Birebir karşılaşmak gerekir. Ve de o arkadaşınla ilişkilerin sürmesi tedavinin ana prensibi. Bunları göze alırsan sorun çözülür.

Gebe kalınır mı?


17 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sürtünme yoluyla hamile kalınacağını okudum. Erkek arkadaşım pek inanmadı. Sizce doğru mu?

CEVAP Değerli okurum, doğrudur. Ancak hamile kalma ihtimali düşüktür. Ama bu böyledir diye “Hemen gel arkadaşım” dersen hamile kalmak kadar riskli sonuçlar yaşarsın. Demedi deme.

Büyütmek mümkün mü?

Penisim ereksiyon halinde 9 santim. 24 yaşındayım. Büyütmek için ne yapmalıyım? Ne olur yol gösterin.

CEVAP Değerli okurum, kilon varsa kilo ver. 9 santim seni yolda koymaz. Çünkü başka çözümü yok. Aşağılık kompleksine kapılma. Penisinin boyundan çok, sen lazımsın sen ülkeye. Kim bilir ne güzel çocukların olacak?

Çok küçük, ne yapayım?

32 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre cinsel organım küçük. Bekarım, bir sevgilim var. Ama utandığım için ilişkiye giremiyorum. Sanki benimle alay edecekmiş gibi geliyor.

CEVAP Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.

Ya kadın benimle alay ederse?

22 yaşındayım. Bu zaman kadar hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. Çünkü çekiniyorum. Penisim 11 santim. Acaba tıbbi bir tedavi yöntemi var mı?

CEVAP Değerli okurum, normalin tedavisi diye bir şey yok. Çünkü penisin normal. Bunu ben değil, tıp bilimi söylüyor. Kadın niye alay etsin ki? Mis gibi, sevimli birini bulursan hayat boyu mutlu olur, keyfine bakarsın. Hadi bakalım Haydar Baba’nın nasihatına uy. Üzme, üzülme.

Günde 5 kez boşalıyormuş

30 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise 1, bilemediniz 2 kere boşalıyorum. Sorun bende mi yoksa onlarda mı?

CEVAP Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin sana fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun? İşte o zaman her yönüyle mükemmel bir erkek olursun. Uzun yıllarını cinsel mutlulukla yaşarsın. Söylediklerim dışında gerisi hikaye.

Üst üste mastürbasyon yapıyorum

25 yaşındayım. Bir aydan uzun süredir günde 3-4 defa üst üste mastürbasyon yapıyorum. Bu durum çocuğumun olmasını etkiler mi?

CEVAP Sevgili okurum, çocuğa etkisi olmaz. Ama senin kimliğine etkisi olur. Cinsel kimliğinde önce erken boşalma sonra kadınından zevk alamama ortaya çıkar. Ve de kadının yatak odasında uyurken sen gizli gizli banyoda mastürbasyon yapabilirsin. İşte sakıncaları, sen bilirsin yavrum. Hadi sana biraz da tolerans tanıyalım. Haftada 2-3 neyine yetmiyor?

Kızlığı bozuldu mu?

Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. Kızlığının bozulup bozulmadığını anlamadı. Sonra duş alırken cinsel organından çok az kan geldiğini söyledi. Acaba kızlığı bozuldu mu?

CEVAP Sevgili okurum, olabilir.

Zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum

22 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla düzenli bir ilişkimiz var. Sevişirken zevk aldığım halde boşalamıyorum. Arkadaşlarım “Kendimi sıktığın için böyle olmuştur” diyor. Eskiden mastürbasyon yapardım, orgazm olamamamın sebebi bu olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, sen klitoris orgazma alışmışsın. Şimdilik böyle idare edeceksin. Evlendiğinde sorunlar yaşarsan yeniden gözden geçirilir. Ve yeni teknikler öğretilir.

Acaba sapık mıyım?

14 yaşındayım. Çevremde, sınıfta gördüğüm tüm kızlarla ilişkiye girmek istiyorum. Acaba ben sapık mıyım?

CEVAP Çocuğum, o yaşlarda akıl zıvanadan çıkar, her türlü saçmalıklar yapılır. Sen derslerine iyi çalışsan, ananın dizi dibinden fazla ayrılmasan, çapkın gözlerinin de hakkını azcık versen ve orada kalsan ne sapıksın ne tapıksın. Aslan gibi delikanlı olacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk bankanızın sermayesi içinizdeki kasadadır. H.D.







13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder