Advertorial reeder, Türkiye'nin bilişim alanında en başarılı 88. şirketi oldu
Sponsorlu

reeder, Türkiye'nin bilişim alanında en başarılı 88. şirketi oldu


Paylaş
reeder, Türkiye'nin bilişim alanında en başarılı 88. şirketi oldu

BTHaber tarafından düzenlenen Türkiye’nin önde gelen seçkin 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nın sonuçları açıklandı.

BTK Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Kurul Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka’nın katıldığı Bilişim 500 etkinliğinde, Türkiye’nin dev bilişim firmaları boy gösterdi.

Bilgi teknolojileri, iletişim teknolojileri ve elektronik alanında Selekt Bilgisayar İletişim Ürünleri San. ve Tic. Limited Şirketi /reeder, Türkiye’nin bilişim alanında en başarılı 88. şirketi olmayı başardı.

2009 yılında Uygar Saral ve Sezen Sungur Saral tarafından kurulan reeder, e-kitap okuyucu ile hizmet vermeye başlamış olup daha sonra tablet, telefon ve bilgisayar sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Aradan geçen kısa süre içerisinde sektörde ve Türkiye’de ilklere imza atan, kullanıcı ve müşteri odaklı çözümleri ile başarıdan başarıya koşan reeder, pazardaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.





Türkiye’nin 5 farklı bölgesinde ReederGo adı altında bölge servisi ve satış ofisleri bulunan reeder, son olarak Samsun'da 1.000.000 TL harcayarak operasyon merkezi kurdu. Samsun'daki operasyon merkezinde %100 yerli sermaye ve yerli iş gücü ile hizmet veren reeder, profesyonelce dizayn edilmiş bir ortamda, çalışanların verimini artırıyor, kaybedilen zaman ve efor maliyeti azaltıyor.

Yenilenen çağrı merkezi sayesinde yalnızca 8 saniye gibi sektörünün sınırlarını zorlayan bir sürede, alanında uzmanlaşmış müşteri temsilcilerine ulaşma ve 24 saat içerisinde de meydana gelen sorunu çözme başarısı gösteren reeder, satış sonrası vermiş olduğu kaliteli hizmetler ile farkını ortaya koyuyor.

2013 yılında dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel ile anlaşan ve 2014 yılında Microsoft Named Partner olan reeder, EMEA bölgesinde 2014 yılının en çok tercih edilen Intel işlemcili tablet markası olmuştu.

Geçtiğimiz 2016 yılında Global Girişimcilik Derneği Endeavor tarafından Türkiye'den seçilen tek firma olarak Boston'daki Uluslararası Seçim Paneli'ne katılan reeder, EY tarafından destek olmak üzere seçilen 10 girişim arasına yer almayı başarmıştı.

Yılın en başarılı 40 girişiminin yer aldığı Fortune 40 listesine giren reeder, Shenzen ve Hong Kong'dan sonra Boston ve Amsterdam ofisleriyle global marka yolculuğuna devam ediyor.
Her zaman daha iyisini yapmayı ve ilkleri gerçekleştirmeyi hedefleyen reeder, önümüzdeki dönemde başarılarına yenilerini katmak için sağlam adımlar ile ilerliyor.