Advertorial REALTY-TR İLK İŞLETME FRANCHISE SİSTEMİNE İMZA ATTI
Sponsorlu

REALTY-TR İLK İŞLETME FRANCHISE SİSTEMİNE İMZA ATTI


Paylaş
REALTY-TR İLK İŞLETME FRANCHISE SİSTEMİNE İMZA ATTI

AB Tüm Tüketicileri Koruma Derneği'nce gayrimenkul sektöründe ilk tavsiye edilen altın marka olarak tescillenen Realty-TR, ilk işletme franchise sistemine de imza attı

Realty-TR, 2010 yılından bu yana faliyet gösterirken, 2013'den itibaren sektörde ilk işletme franchise sistemini (Business Format Franchising) uygulayarak dünyada tek olan ve en verimli gayrimenkul franchise sitemini hayata geçirdi. Yerli sermaye ile kurulan Realty-TR ülke çapındaki franchise ofisleri ve dünyanın beş kıtasında hizmet veren ofisleri ile globali yerele, yereli globale sunan tek dünya markası. Realty-TR sektöre adım attığı ilk günden itibaren güvenilir, kaliteli hizmet, memnuniyet, mükemmeliyet gibi kavramları sadece yazıda bırakmayıp, temel prensip haline getirdi. Mutlu müşteri sayısını her geçen gün artıran Realty-TR, 2015'de AB Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından gayrimenkul sektöründe ilk tavsiye edilen altın marka olarak tescillendi. 2017-2018 döneminde de tek aday olarak gösterildi.

EN TERCİH EDİLEN MARKA

Dünyanın birçok ülkesinde yaptığı başarılı sektörel girişimler, global gayrimenkul pazarına kattığı yenilikler ve gayrimenkul sektöründe iş ahlakı ile adından söz ettiren M. Fatih Elibol tarafından kurulan Realty-TR, müşteri ihtiyaçlarını hızlı, etkin, kaliteli çözümlerle karşılarken çalışanlarını da işlerinde en yüksek performansı gösterebilmesi için teşvik ediyor.
Realty-TR, franchise ofisleriyle yarattığı değerin uluslararası gayrimenkul sektöründe var olmalarını sağlayarak bölgelerinin en tercih edilen ve öncü markası olmalarına destek veriyor.

SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEME

Elibol; A’dan Z’ye ofis yönetimi, saha çalışmaları ve hatta satış kapatma işlemlerini bizzat kendisinin öğrettiğini, genel merkezde gerçekleştirilen üç günlük eğitim sırasında ise harita mühendisleri ve gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından tüm bilgilerin aktarıldığını söyledi. "Burada edindiğiniz bilgiler ışığında müşterilerinize en doğru ve kaliteli şekilde hizmet verirken Realty-TR’ın gücünden de yararlanarak sağlam adımlarla gayrimenkul sektöründe ilerlemeye başlayacaksınız" diyen Elibol, şu bilgileri verdi: "Bizim geliştirdiğimiz sistem franchise ofislerine ve müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Çağrı merkezimiz, haftanın altı günü 09.00-02.00 saatleri arasında iki dilde hizmet veriyor. Beş kıtadaki birçok ülkenin ana lisanında hizmet vermenizi sağlayan Genel Merkez Uluslararası Departmanı bölgenizdeki yabancı yatırımcıların tek tercihi olmanızı sağlar."

KALİTE STANDART SİSTEMİ

Realty-TR'nin "ISO 9001-2008 Kalite Standart Sistemi” ile hizmet verdiğini vurgulayan Elibol, "Kurumsal gayrimenkullerin pazarlamasında dünyanın önde gelen markalarına danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Yapmanız gereken tek şey, portföyünüzdeki ticari gayrimenkulü Genel Merkez Ticari Gayrimenkuller Departmanı’na yönlendirmek. Realty-TR sizlere tam anlamı ile destek olmak adına "Royalty" bedeli talep etmemektedir. Böylelikle tüm kazancınız size kalır" dedi.


SEKİZ OFİSİ BULUNUYOR
Realty-TR'nin Bursa Nilüfer, Elazığ Merkez, İstanbul Fikirtepe, İzmir Konak, İzmir Seferihisar, Kayseri Kocasinan, Muğla Dalaman, Muğla Fethiye'de franchise ofisleri bulunuyor.