Gündem Rayların üzerinde ölümü beklediler

Rayların üzerinde ölümü beklediler

Paylaş
Rayların üzerinde ölümü beklediler

Tren raylarının üzerine oturarak gelecek trenin altında kalıp ölmeyi planlayan iki sevgili, yaklaşan treni görünce son anda raylardan atladı

Adana'da rayların üzerine çıkıp birbirine sarılarak intihara kalkışan iki sevgili, son anda fikir değiştirip yavaşlayan yolcu treninin önünden kendilerini raylardan dışarı atarak kurtuldu.

Haberin Devamı

Cemalpaşa Mahallesi'nde, saat 22.00 sıralarında 22 yaşındaki Aykut Solmaz ve kız arkadaşı 19 yaşındaki Havva Yıldırım hemzemin geçide geldi.

Rayların üzerine çıkan iki sevgili, görgü tanıklarının iddiasına göre birbirlerine sarılarak beklemeye başladı. Bir süre sonra uzakta beliren trenin makinisti, hemzemin geçide yaklaşınca rayların üzerindeki iki sevgiliyi fark etti, düdük çalarak yavaşlamaya başladı.

Trenin çarpmasına ramak kala iki sevgili, kendilerini rayların dışına attı. Solmaz ve Yıldırım, hafif şekilde yaralanırken, makinist treni durdurup polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sevgililer, olay yerine gelen ambulansla Adana ve Çukurova Devlet hastanelerine kaldırıldı. Solmaz ve Yıldırım ayakta tedavi edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Süleyman CÜZDAN / ADANA,(DHA)