Yaşam Range Rover Evoque çok iddialı!

Range Rover Evoque çok iddialı!

Paylaş
Range Rover Evoque çok iddialı!

Range Rover Evoque, Land Rover standının en iddialı aracı olacak

Paris Motor Show’dan hemen sonra dünyada ikinci olarak 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow’da sergilenecek olan Range Rover Evoque en küçük, en hafif ve bugüne kadar üretilmiş en ekonomik Range Rover kimliğiyle, markanın sürdürülebilir çevre politikasına bağlılığının tam bir göstergesi olmayı hedefliyor.

Bu yıl 29 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 13. Uluslararası Autoshow’da, Borusan Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı Land Rover ve Range Rover’lar her yıl olduğu gibi bu yıl da yine meraklılarıyla buluşuyor. Yeni marka stratejisini ve kurum kimliğini yansıtan 700m2’lik stand, Freelander 2, Discovery 4, Range Rover Sport, Range Rover ve Range Rover Evoque modellerine ev sahipliği yapacak.

2008 yılında LRX konsept aracının tanıtılmasının ardından tüm dünyadan gelen pozitif geri bildirimleri dikkate alarak tasarlanan Range Rover Evoque, Paris Motor Show’un bitiminden yalnızca 11 gün sonra Autoshow İstanbul’da meraklılarıyla buluşacak.

Fuarda sergilenecek bir diğer yeni Land Rover modeli ise 2011 model Freelander 2 olacak. Yeni ön ve arka tasarımıyla dikkat çeken Freelander 2, sahip olduğu Terrain Response, Eğim İniş Kontrolu gibi patentli Land Rover özellikleri ve modern tasarım çizgisi ile artık daha şehirli bir görünüme sahip. Asfaltta ve arazide benzersiz bir sürüş zevki yaşatan Freelander 2, satışa sunulduğu günden bu yana tüm dünyada aldığı 24’ün üzerinde ödül ile standartları belirlemeye devam ediyor.

Ayrıca;

- Çok yönlü ve lüks Discovery 4,

- Olağanüstü asfalt dinamikleri ve performans özellikleri ile bugüne kadar üretilen en lüks sports tourer olan Range Rover Sport,

- Ve efsanevi yetenekleri, performansı ve kalitesiyle dünyanın en lüks, rakipsiz 4x4’ü Range Rover standın diğer yıldızları arasında yer alacak.

Haberin Devamı