Dr. Haydar Dümen Rakamları boşverin
HABERİ PAYLAŞ

Rakamları boşverin

Haberin Devamı

Yeni evlenecekler, ‘Haftada kaç kez ilişkiye girelim?’ diye soruyor. Sayılara takılmayın, birbirinizi özleyin, duyguları asla göz ardı etmeyin. Ne aşırıya kaçın ne de cinselliğe uzak durun... İşleri akışına bırakırsanız doğa size yolu gösterecektir...

BÖYLE SORU YOK!

Mastürbasyonu seviyorum


25 yaşında, 2 yıllık evliyim. Karımla olmak yerine mastürbasyon yapıyorum. Bu çok mu kötü bir şey? Nasıl üstesinden geleceğim?

CEVAP

Çok mu kötü, az mı kötü derken önce kötülüğünü kabul etmişsin değerli okurum. Senin derecesini sorduğun kötülüklerin geri kalan yanına kutsal, psikolojik ve sosyal olanlara da değinelim. Evliliğin sarsılıyor, devam edip etmeyeceği kuşkulu. Kadının rest çekmesi yakındır. Bu birliktelik biterse ikincisinin de ilkine benzeyeceğini kestirmek kehanet değildir. Kesinlikle mastürbasyonu terk edeceksin. Böyle giderse sadece evliliği değil, cinselliğini de bitireceksin. İşte o zaman bize yapılacak hiçbir şey bırakmayacak, çölde gezen aşıklara döneceksin.

Sertleşsin ve uzasın

23 yaşındayım. Penisim ilişkide hemen sönüyor, kimseye zevk vermiyor. Sertleşmesi ve uzaması için ne yapabilirim?

CEVAP

Uzamayacak okurum. Yesen, içsen, mastürbasyon antrenmanları yapsan uzamayacak. Gözünün içine baksan, gündüz, gece dua etsen de uzamayacak. Amma velakin, zamanı ve yeri geldiğinde, gönlünün dilberini bulduğunda sertleşecek. Evlendiğinde belki biraz nazlanacak. Şimdilik partnerin ise seni zorlayacak. Ancak ortam oluşunca limit noktasına gelince organ “Tutmayın beni” diyecektir. Uykuda sabaha karşı sertleşiyorsa bil ki mekanizmada bir bozukluk yoktur, sorun psikolojiktir.

Eşim anlar diye korkuyorum

40 yaşındayım, hızlı bir gençliğim oldu. 3 yıl önce evlendim. İstemediğim halde eşimi aldatıyorum. Anlayacak diye de korkuyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Arkadaş adresini bilsem, yengemin kulağını çeker “Eşinin dizginlerini eline al, bu yol yol değildir” derdim. Değerli okurum, durumunu ortaya koyalım. Anlattığın tabloya göre usta olmuş, bu konuda profesyonelliğin diplomasını almış gibisin. Kadınları gözlerinden okuyor, 2-3 cümleyle gönülleriyle fethediyorsun. Zayıf noktalarından giriyor, koyunlarından çıkıyorsun, iş mi yani? Kadınının yani eşinin suçu neydi ki onun da kaderini ve geleceğini kara kalemle yazıyorsun? Kocaman adamsın, yaptıkların yeter. Çünkü yapacakların yaptıklarından daha beter olacak.

Küçültebilir miyim?

26 yaşındayım. Penisim büyük. Ereksiyon hali 22 santim. 2 hafta sonra düğünüm var. Acaba 3.5 santim küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmeyecek. Ama sen o 3.5-5.5 santimi kullanmadan görevini yapacaksın. Ne var ki bunda? Yeter ki eşini korkutma. Üzerine fazla abanma. En azından alışana kadar teknik yöntem onun elinde olsun. Zamanla daha değişik çareler bulursunuz. Sorun çıkarsa çözümü o zaman ararsınız.

Yapmak istemiyorum

17 yaşındayım. Bugüne kadar mastürbasyon yapma gereği duymadım. Arada bir yaptığımda da çok az da olsa zevk suyu akıyor ama sperm gelmiyor. Bu ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyon için hormonlarının çalışması gerekiyor. Hekim yardımına ihtiyacın var. Önce hormonal sistem gözden geçirilsin. Atalarımızın dediği gibi ‘Delikanlı yaştasın’. Bu durum sosyal baskılardan kaynaklanıyorsa bu defa psikolojik destek al ki gelecekte mutsuz olma. Meninin az gelmesi de size göre bir yargı. Bir endokrinoloji bölümüne başvurduğunda gerçek ortaya çıkacaktır.

Hamile miyim?

25 yaşındayım. 3 ay önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, cinsel organıma boşaldı. Adetlerim düzenli. Ancak karnım şişiyor, aşeriyorum. Gebe miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, yüzde 90’ın üzerinde hamile değilsin ama bu işler kapalı kutudur. Biraz daha bekle. Acelen varsa bir gebelik testi yaptırıver. Çok pratik yapılıyor, bunu bil.

Kızlar kaçıyor

22 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim. Sizce bu normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bu da beni psikoloji olarak etkiliyor. Bir çözümü var mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın büyük. Megalo penis grubuna giriyor. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen. Ve de evlendiğin zaman bile idareli kullanman.

Evlenince sorun olur mu?

19 yaşındayım. Şu ana kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Penisim epey büyük. Yakın zamanda evleneceğim. Acaba bir sorun olur mu?

CEVAP

Evlen yavrum ama yakın zamanda evlenme. Büyü biraz be canım. Hadi uslu uslu söz dinle. Organın büyük olduğu için de kızların tenini, ruhunu incitme. İdareli kullanma tekniğini de öğren.

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 aydır korunmasız sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir defasında iç çamaşırsız içine girmeden boşaldım. Vajinasının üstüne çok az sperm geldi. Hamile kalmış olabilir mi? Midesinin bulandığını ve karının şiştiğini söylüyor. Eğer hamileyse kürtaj yaptırsak kızlık zarına zarar gelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, giysili birleşmelerdeki ilişkilerden gebe kalınmaz. Bir gebelikte 3 ay içinde karın büyür. Bu karın büyümesi tamamıyla psikolojik niteliktedir. Kürtajlık bir durum olmadığı gibi kürtaj yapıldığında da elbette kızlık zarı bozulur.

Benim gibi o da uyuyor

2 aydır sınavlarım vardı. Bu dönemde çok mastürbasyon yaptım. Sabahları onun uyuduğunu görüyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Her organ ve bütün organların bağlı olduğu beyin yorulur. Yorulmanın tek ilacı dinlenmedir. Bırak dinlensin, ona da bir hak tanı. Esir işçiler gibi onu çalıştırmışsın ama asla bozulmaz, seni yarı yolda koymaz. Yeter ki dikkatli ol, ona da saygı duy.

Haftada kaç kez ilişkiye girelim?

21 yaşındayım. Evlenmeme çok az kaldı. Düzenli cinsel yaşam için haftada kaç kez ilişkiye girmemiz gerekiyor? Eşimle bu konuda sorun yaşamak istemiyoruz. Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, erken yaşta yola çıkmışsın. Bu konuda en iyi hoca ve ölçü tıpkı ısıyı ölçen termometreler gibi doğadır. Doğa ise en iyi ve doğru yolu gösterecek. İki ölçü söz konusu. Aç gözlü oburlar gibi saldırmayın. Anoreksik hastalar gibi fazla iştahsız kalmayın. Sayıyı siz belirlersiniz ama yine söyleyeyim. Gün aşırı iyidir be yavrum.

Kaç yaşına kadar uzar?

17 yaşındayım. 65 kiloyum, penisim 12 santim. Sizce bu normal mi? Partnerimi tatmin edebilir miyim? Penis boyum kaç yaşına kadar uzar? Benimki daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penis boyunun artık uzamasına gerek yok. Bir-iki santim uzarsa da o onun KDV’si olur. Ama 65 kilo bana biraz fazla gibi geldi. Bu nedenle kasık yağları yüzünden penis içeride kalmış olabilir diye düşünüyorum. Olsa da olmasa da kilo almamaya bak: Gerisine kulak asma, hayata devam.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan kendini sorgularken tarafsız olamaz. Ancak taraflığının ölçüsü önemlidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder