Spor PTT 1. Lig'in tek "milli" oyuncusu

PTT 1. Lig'in tek "milli" oyuncusu

Paylaş
PTT 1. Lig'in tek "milli" oyuncusu

A Milli Futbol Takımı'nın yaz kampında mücadele eden isimlerden Manisaspor kalecisi Volkan Babacan, "Bundan sonraki dönemde de A Milli Takım'da devamlılık sağlamak istiyorum" dedi.

Daha önce çeşitli yaş kategorilerinde 101 kez milli formayı giyen Volkan Babacan, A Milli Futbol Takımı’nın Kosova ile oynadığı maçta ilk kez A milli forma ile tanıştı. Futbola Sidespor’da başlayan daha sonra Fenerbahçe’de profesyonel olan 26 yaşındaki Volkan Babacan, İstanbulspor, Kayserispor ve Manisaspor’da mücadele etti. Volkan Babacan, yaz kampında PTT 1. Lig’den çağrılan tek oyuncu olmuştu.

Avrupa ve ABD kampını değerlendiren Volkan Babacan, kampın hem birliktelik hem de oyun açısından çok güzel geçtiğini söyledi. A Milli Takım’a ilk kez çağrılmasının gururunu yaşadığını kaydeden Volkan Babacan, "Zaten oyuncu arkadaşlarım bildiğim tanıdığım isimlerdi, problem yaşamadım. Süre de aldım. Bundan sonraki dönemde de A Milli Takım’da devamlılık sağlamak istiyorum" dedi.

Volkan Babacan, Manisaspor’da 2012-2013 sezonunda daha iyi bir performans sergilediğini belirterek, "Ancak bu sene de hocalarım beni A Milli Takım’a layık gördüler. Fatih hocama, Alper hocama tekrar teşekkür ediyorum. Bu sadece benim için değil PTT 1. Lig’de forma giyenler için de örnek oldu. 1. Lig dahil diğer tüm liglerin geniş kapsamlı olarak takip edildiği bir kez daha ortaya çıktı" diye konuştu.

Manisaspor’da durumunun 1-2 haftaya kadar netlik kazanacağını ifade eden Volkan Babacan, "Manisaspor’a çok şey borçluyum. Manisa’yı ve Manisaspor’u çok seviyorum ve vefa borcum var. Önümüzdeki süreçte Manisaspor’un menfaatleri doğrultusunda gelecek sezon Süper Lig’de forma giyebilirim" dedi.

AA

Haberin Devamı