Bilim - Teknoloji PSN çalışmaları devam ediyor
Paylaş
PSN çalışmaları devam ediyor

PlayStation Network kullanıcılarının bugünlerde yüzleri asık. Zira oyuncular, Sony'nin bu sistemine son zamanlarda stabil bir erişim sağlayamıyor...

Multiplayer tarzda oyunlar PC platformunda büyük ilgi gördükçe, konsollar da bu piyasadan paylarını almaya çalışıyor. Bunların da en büyük meyveleri şüphesiz Xbox Live ve PSN. PSN'ciler Mağdur PS3 kullanıcıları bir süredir PSN'e giriş yapamıyor ve PSN hizmetlerinden malesef mağdurlar.

Haberin Devamı

Sony ise çalışmaların hızla devam ettiğini söylese de, hack olayını bir süre sonra kabul etti. Yaklaşık 75 milyon PSN üyesinin aklına ise ''PSN'i hacklemek nasıl bu kadar kolay olabilir?'' sorusu geldi.

PlayStation Blog yöneticisi James Gallagher, oyunculardan çok özür dilediklerini ve çalışmaların büyük bir hız ile devam ettiğini belirtti. Üstelik bu çalışmalar sonucunda daha güvenli bir PSN'in ortaya çıkacağı belirtildi.

PlayStation Network'te oluşan bu üzücü olay giderilmeye çalışılırken Microsoft, Xbox Live'ı 1 hafta boyunca Free üyeliklere açtı. Yani Free Xbox Live üyeleri, bu bir hafta boyunca Gold statüsünde olacak.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.