Spor "Provokasyon olmayınca..."

"Provokasyon olmayınca..."

Paylaş
"Provokasyon olmayınca..."

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında yarın karşılaşacakları Fenerbahçe Ülker'i yenerek seriyi 2-2'ye getireceklerini iddia etti.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ergün, play-off final serisi 3. maçında 73-64 kazandıkları Fenerbahçe Ülker karşılaşmasıyla ilgili, "Maç kazanmak çok güzel. Dünkü atmosfer de muhteşemdi. İnşallah yarınki ortam daha güzel olur ve galip gelerek seride 2-2 yaparız. Seriyi kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Şükrü Ergün, başantrenör Ergin Ataman’ın "Fenerbahçe Ülker’den daha iyi takımız" şeklindeki açıklamasını değerlendirerek, "Serinin ikinci maçında eğer hakem hataları yaşanmasaydı, Galatasaray o karşılaşmayı da kazanmıştı. Bunu herkes biliyor. Bütün Türkiye’nin gözü önünde oldu. Ergin hoca da bu işi Türkiye’de en iyi bilen kişidir. Kendisi ne diyorsa odur" ifadelerini kullandı.
Serinin 3. maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’da Fenerbahçeli yöneticileri iyi ağırladıklarını anlatan Ergün, "Fenerbahçeli dostlarımızı geldiklerinde gerektiği gibi buyur ettik. Başkanımız kendilerine ’hoş geldiniz’ dedi. Bizler de iyi şanslar diledik. Bazı yöneticilerimiz, Fenerbahçeli dostlarımızla tribünde beraber maçı izledi. Demek ki tahrik ve provokasyon olmadığı zaman tribünlerde güzel maç seyredilebiliyormuş" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

AA