Spor Potada final serisi Ülker Sports Arena'ya taşındı

Potada final serisi Ülker Sports Arena'ya taşındı

Paylaş
Potada final serisi Ülker Sports Arena'ya taşındı

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 5. maçı, yarın sarı-lacivertlilerin evsahipliğinde oynanacak.

Toplam 4 galibiyete ulaşacak takımın sezonu şampiyon tamamlayacağı seride 2-2 eşitlik bulunurken, Ülker Sports Arena’da saat 21.00’de başlayacak 5. müsabakayı hakemler Engin Kennerman, Emin Moğulkoç ve Zafer Yılmaz yönetecek.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonu 2. bitiren Fenerbahçe Ülker’in evsahibi avantajıyla başladığı serinin Ülker Sports Arena’da oynanan ilk iki karşılaşması 89-70 ve 74-73 sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle tamamlandı. Abdi İpekçi Spor Salonu’na taşınan seride 3 ve 4. mücadeleleri Galatasaray Liv Hospital, 73-64 ve 88-82’lik skorlarla kazandı.

İki takım da evsahibi avantajını iyi kullanırken, durum 2-2’ye geldi ve seri yeniden Ülker Sports Arena’ya taşındı. Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde iki takım da mutlak galibiyeti hedefliyor.

Fenerbahçe Ülker, yarın seyircisi önünde galip gelerek yeniden öne geçmeyi amaçlarken, Galatasaray Liv Hospital ise deplasmanda kazanıp, seyircisi önünde şampiyonluk kupasını kaldırma şansını elde etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

AA