Yaşam Porsche'nin ilk dört kapılı Gran Turismosu; Panamera 4

Porsche'nin ilk dört kapılı Gran Turismosu; Panamera 4

Paylaş
Porsche'nin ilk dört kapılı Gran Turismosu; Panamera 4

Porsche'nin ilk dört kapılı, dört kişilik otomobili Panamera, gösterge panelinden başlayıp arka koltuklara kadar uzanan orta konsoluyla öne çıkıyor

Porsche standının bir diğer iddialı modeli, markanın tarihindeki ilk dört kapılı Gran Tourismo olan Panamera’nın 4 versiyonu. Bu model serisi, sadece üstün performans ve örnek verimlilik açısından değil, aynı zamanda bilhassa yüksek bir kişisel konfor standardı ve özel nitelikleri itibarıyla da sınıfında bir referans noktası oluşturuyor.

Porsche’nin ilk dört kapılı, dört kişilik otomobili Panamera, gösterge panelinden başlayıp arka koltuklara kadar uzanan orta konsoluyla öne çıkıyor. Porsche’nin dört kapılı Gran Turismo’su, dört koltuğun tamamında yeni bir alan duygusu ve sürüş kalitesi sağlıyor. İç mekân, sürücü için en ideal ergonomik koşulları sağlarken, her yolcu için de ayrı ayrı tekli koltuklar tasarlanmış. Sportit, alçak monte edilen direksiyon simidi ve alçak oturma konumu Porsche’nin tipik, direkt yol duygusunu vermeyi garanti ediyor.

300 hp ve 400 Nm tork üreten atmosferik 3.6 litre V6 motor ile donatılan Panemara 4, 257 km/s maksimum hıza sahip ve 0'dan 100 km/s hıza sadece 6.1 saniyede ulaşabiliyor.

Yedi aşamalı Porsche Doppel-kupplung (PDK) çift debriyajlı geçiş ile birlikte otomatik çalıştırma/durdurma fonksiyonu, doğrudan yakıt enjeksiyonu (DFI) ve VarrioCam Plus’un bulunduğu model, geliştirilmiş performans ve daha iyi yakıt ekonomisinin göze çarpan birleşimini sergiliyor.

Dış ön girişlerde titanyum renkli çift tirizler, kanatlarla birlikte siyah arka apron yayıcı ve siyah kenar camları üzerindeki dekor şeritleri Panamera 4’ün ilk bakışta göze çarpan özellikleri.

İç kısımda dört kişilik geniş bir alan sunan Panamera 4’ün arka kısmında tamamen katlanabilen ve 1,263 litre yük taşıyabilen koltuklar yer alıyor. Mükemmel bir ses deneyimi için 7 inçlik renkli dokunmatik ekran ile birlikte CDR-31 ses sistemi mevcut.

Haberin Devamı