Gündem Pompalı tüfekle intihar etti

Pompalı tüfekle intihar etti

Paylaş
Pompalı tüfekle intihar etti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 46 yaşındaki Hasan Efe, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı işyerinde pompalı tüfekle intihar etti

İş yerine gelen Efe’nin yakınları sinir krizi geçirdi. Evli ve 3 çocuk babası Hasan Efe, saat 16.00 sıralarında güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Yeni Mahalle’deki LPG deposunda ofis olarak kullanılan prefabrik binanın içinde pompalı tüfeği başına dayayarak ateşledi. Depoya geldiklerinde Hasan Efe’yi, ofis binasında kanlar içinde yerde bulan arkadaşları jandarmaya haber verdi.

Haberin Devamı

Jandarma ile birlikte gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Efe’nin öldüğü belirlendi. Olay yerine gelen Efe’nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Eşini kaybeden Naciye Efe, sinir krizi geçirdi.

Naciye Efe ile çocukları Hüseyin ve Bayram’ı diğer yakınları teskin etmeye çalıştı. Savcı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesedi Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Hasan Efe’nin, bir süre önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi. İntiharla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlhan ÇETİN/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA)