Gündem Polis her yerde onu arıyor

Polis her yerde onu arıyor

Paylaş
Polis her yerde onu arıyor

Adana'da 15 yaşındaki öğrencisini kaçırdığı iddia edilen 47 yaşındaki öğretmenin görev yaptığı okuldaki öğrenci ve öğretmenlerin ifadelerine başvuruldu

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, B.N.A’yı (15) kaçırdığı ileri sürülen İngilizce öğretmeni S.G’nin (47) yerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

LİSE ÖĞRETMENİ, ÖĞRENCİSİNİ KAÇIRDI

Küçük yaştaki çocuğu alıkoyma suçlamasıyla aranan öğretmenin Antalya veya İzmir’de olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, öğretmenin görev yaptığı okuldaki meslektaşları ve öğrencilerle ifadesine başvurdu.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİNİ UYARMIŞLAR

Öğretmenlerden bazılarının geçen yıl Adana’da okuyan B.N.A. ile S.G. arasında ilişki olabileceğinden şüphelenerek İngilizce öğretmenini uyardıkları öğrenildi.

"BİZE HASTA OLDUĞUNU SÖYLEDİLER"

Bilgisine başvurulan öğrencilerin ise öğretmenlerinin beş gündür okula gelmediğini vurgulayarak, "Bize hasta olduğunu söylediler. Okulun ilk günleri de zaman zaman gelmedi. Rapor aldığını söyledi" şeklinde ifade verdikleri belirtildi.

Öğretmen S.G’nin öğrencisi B.N.A’ya ilgisinin geçen yıl da okuldaki diğer öğrenciler ve veliler tarafından fark edildiği de belirtildi. Bazı veliler bu durumun ortaya çıkmasının ardından öğrenci B.N.A’nın Niğde’ye kaydının alındığını söyledi.

Okul yetkililerinin de defalarca S.G’yi sözlü olarak uyardığı, son bir hafta okula gelmeyince de Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılı rapor sundukları bildirildi.