Magazin 'Polemiğe girmeyi sevmiyorum'

'Polemiğe girmeyi sevmiyorum'

Paylaş
'Polemiğe girmeyi sevmiyorum'

Ünlü şarkıcı Gülşen sahne aldığı mekan öncesi Star Tv Süper Starlife kameralarına konuştu

Ünlü şarkıcı Gülşen sahne aldığı mekan öncesi Star Tv Süper Starlife kameralarına konuştu. Ayakligazete.com'un haberine göre, yine heyecanlı olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan güzel şarkıcı ''Yine çok heyecanlıyım ama sahne bana çok iyi geliyor''dedi.

Haberin Devamı

Sahne kıyafetlerini genellikle dekolteli seçen Gülşen'in o gün giydiği elbise de hiç dekoltenin bulunmaması dikkat çekmişti. Derin yırtmaçlı bacak dekoltesini giydiği siyah çorapla kapatan Gülşen herkesi bu görüntüsüyle şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz günlerde piyasa fiyatı 450 milyar TL olan Mercedes marka Jeep'i ile Süper Starlife ekibine yakalanan Gülşen, ''Arabayı bir ihtiyaç olarak aldım, fiyatını söylemek doğru değil'' diyerek yeni oyuncağı hakkında açıklama yapmak istemedi.

GÜLŞEN'DEN POLEMİK AÇILIMI

Meslektaşlarının sürekli birbirleriyle polemik halinde olmasına rağmen yıllardır kendini bu ortamdan uzak tutmayı başarıp işiyle gündemde kalan Gülşen ''Polemiğe giren arkadaşlara ders vermek istemiyorum . Ama içinden geliyorsa arkadaşımızın niye böyle yapıyor diyemezsiniz. Ben iş yaptığım arkadaşlarıma olumsuz bir şey söylemek istemiyorum. Ben stüdyoda şarkımı söylemek istiyorum, polemiğe girmek istemiyorum. Sadece işimi yapmak istiyorum'' diyerek son noktayı koydu.

Haberin Devamı

GÜLŞEN'DEN AŞK AÇIKLAMASI!

Uzun zamandır aşk hayatıyla gündeme gelmeyip koluna yaptırdığı 'H' harfi dövmesi ve plakasındaki 'HG' harfleri kafalarda soru işareti bırakan ünlü şarkıcı yine aynı açıklamayı yaparak ''Plaka tamamen tesadüf kolumdaki 'H' harfi ise menejerim Haluk Şentürk'ün baş harfidir'' dedi.