Spor Polat'tan Florya baskını

Polat'tan Florya baskını

Paylaş
Polat'tan Florya baskını

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İstanbul Büyükşehir Belediye yenilgisinin ardından kılıcı çekti

Bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giden sarı kırmızılı kulübün başkanı teknik heyetin katılmadığı bir ortamda futbolcularla özel görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Belediye yenilgisini ile lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan sarı kırmızılı kulüpte bunun bir utanç olduğunu belirten başkan Adnan Polat, futbolculardan kupada Gaziantepspor’u eleyerek kötü neticelere bir son vermelerini istedi.

Hem yönetim olarak hem camia olarak zor günler yaşadıklarını belirten Adnan Polat, tek hedefin kupa olduğunu ve gelecek sezon Avrupa Kupaları’na katılmanın tek yolunun kupayı kazanmak olduğunu futbolcularına hatırlatarak, bu hedeften kopulması halinde faturanın herkese kesileceğini bildirdi.

Bugüne kadar sarı kırmızılı futbolcularla güleryüzlü bir diyalog içinde olan Adnan Polat’ın sert tutumu futbolcular arasında da şaşkınlığa neden olurken, Başkandan başka kimsenin ağzını bıçak açmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada Galatasaray Başkanı’nın kaptan Arda Turan’ın sakatlığının uzaması nedeniyle hem sağlık heyeti hem de Arda Turan ile de ayrıca görüştüğü bildirildi.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL (DHA)