Mesut Yar Polat'ın ilk aşkı kim olacaktı?
HABERİ PAYLAŞ

Polat'ın ilk aşkı kim olacaktı?

Polat’ın ilk aşkı kim olacaktı?

Önceki günlerde Bahadır Özdener (‘Kurtlar Vadisi’nin yaratıcılarından) tv8’de Oylum Talu’nun programında meseleyi açmasaydı hiç haberimiz olmayacaktı... “Kurtlar Vadisi”nin efsaneye dönüştüğü yıllarda Polat Alemdar’ın büyük sevdası Elif karakterini oynaması için ilk Oylum’a teklif götürülmüş... O dönemde hararetli bir gazeteci olan Oylum teklifi reddedince rol Özgü Namal’da kalmış. Oylum önceki gün katıldığı “Burada Laf Çok” (CNN Türk) programında bu tercihi yüzünden çok pişman olduğunu itiraf etti... Ben de doğal olarak “Tamam efsane bir işi kaçırmışsın ama en azından diziden ölmeden çıkamayacağın için kendini şanslı da sayabilirsin” diyerek bir şekilde teskin etmeye çalıştım... Şaka bir yana, bazen bazı tercihlerimizin nereye kadar uzanabileceğini kestirmemiz çok güç. Oylum iyi bir rolü kaçırdı ama iyi bir sunucu olarak ekran tarihine bir şekilde geçti yine. Ne mutlu...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Hız ve öfkeyle sona doğru...

“Güneşi Beklerken” (Kanal D) dizisinde ailesinin korkunç gerçeğini (!) öğrenen Kerem, hem bunalımda hem de öfke içindeydi... Bu yüzden hırsını zengin arkadaşlarıyla araba yarışları düzenleyerek almaya çalıştı filan. Arabanın hız göstergesi kadranını zorlarken ölüme doğru vites değiştirdiğini iliklerimize kadar hissettirdi sağ olsun... Malum, Zeynep’in de onu terk etmesiyle boşluğa düşen Kerem; “Bugünün Saraylısı” (atv) dizisinde Ata Bey’in kendisini aldattığını düşünen Üftade ile aynı yolun yolcusu hissini yaşattı bana. Sonuç mu; İkisi de komada... Bu arada “Aşkın Bedeli” (Star TV) dizisinde Poyraz Nil’i, “Karadayı” (atv) dizisinde ise Mahir Kara, Sinan’ı öfke ve şiddet kullanarak herkesin içinde ölümle tehdit ettiler malumunuz... Hemen akabinde Sinan saldırıya uğrarken, Nil de intiharına cinayet süsü verdi. Böylece hem Mahir Kara hem de Poyraz yanlış yerde yanlış zamanda bulunan dizi karakterleri arasına zirveden girmiş oldu. Bizim diziler sezon finaline doğru koşarken ana karakterleri de daha hızlı daha öfkeliler artık. Kimileri komaya kimileri de cezaevine giriyor. Malum gelecek yıla yatırım yapmak lazım değil mi ama?

Haberin Devamı

İş ve İşçi Bulma Kurumu gibi maşallah!

“Medcezir” (Star TV) dizisinde Yaman, zengin insanların yaşadığı Altınkoy’a Sezer Ailesi sayesinde yerleşti ve bildiğiniz üzere yeni bir hayat kurdu... Yaman’ın vasıtası ya da tanıdığı olmasıyla ağabeyi Kenan, Faruk ve Sedef’’in restoranında güvenlik müdürü; Yaman’ın üvey babası Hasan da, oğlunun düşmanı Orkun’un şoförü oldu... Yaman’ın eski sevgilisi Leyla şirkette; Kenan’ın eski sevgilisi Ayşe de Mira’nın babası Faruk’un evinde hizmetçi olarak işe girdiler... Bu durumda Yaman için modern zamanların İş ve İşçi Bulma Kurumu yakıştırması yapsak çok da abartmış sayılmayız değil mi? Ha bir de dikkatimi çekti. Altınkoy sakinleriyle Tozlu Dere sakinleri birbirinden ölesiye nefret etseler de sürekli bir samimiyet havası içindeler. Buna şimdi zıtların çekimi mi diyelim?

YÜRÜ BE KÜÇÜK AĞA!

“Küçük Ağa” (Kanal D) devam etsin. Sokakta ya da nerede olursa olsun karşılaştığım ebeveynlerin en samimi isteklerinden biri bu... Dizi, artık izleyenlerin üstünde nasıl bir illüzyon yarattıysa çocuklardan dedelere kadar herkes yaklaşan yaz aylarında dizinin sürdürülmesini istiyor... Mümkün mü? Elbette bilmiyorum ama elçiye zeval olmaz diye de bir gerçek var hani!

Haberin Devamı

Diziler konsomasyonda!

“Ulan İstanbul” (Kanal D) dizisinin tanıtım fragmanında yer alan Yaren karakterinin şarkısının klibi anladığım kadarıyla bir pavyonda çekilmiş... Herhalde Yaren de pavyonda çalışan bir şarkıcı. “Aşkın Bedeli” (Star TV) dizisinde Sedef, Burmalı Asiye’nin pavyonuna düşmüş, çalışmaya zorlanmıştı... Aynı dizide kötülükler kraliçesi Betül de pavyon dünyasından gelmeydi. “Yalan Dünya” (Kanal D) dizisinde Zerrin, oryantal dansıyla pavyonda fırtına gibi esiyordu... “Karadayı” (atv) dizisinde Necdet, pavyon çalıştırırken; “Medcezir” (Star TV) dizisinde ise Yaman karakterinin annesi Nevin pavyonda şarkı söylüyordu... “Beni Affet” (Star TV) dizisinde ise Eylül’ün pavyon günlüğüne seyirci şahit olmuştu... Toparlayacak olursak yerli diziler tümden pavyona düşmüş ya da pavyondan çıkmışlar sevgili okur... Ancak ilginç bir ayrıntı var. O da her pavyondaki her kadehin suyla dolu olması. Eh bu kadar kusur, RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) söz konusuysa her dizide olur değil mi ama?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder