Spor Polat'a tam destek çıkmamış

Polat'a tam destek çıkmamış

Paylaş
Polat'a tam destek çıkmamış

Galatasaray'da geçen hafta resmi internet sitesinden yayınlanan eski başkanlardan "Yönetime Destek" deklarasyonunda önemli bir çatlak ortaya çıktı

Yayınlanan deklarasyonda imzası bulunan eski başkanlardan Selahattin Beyazıt, Ali Uras, Ali Tanrıyar, Alp Yalman ve Mehmet Cansun, Adnan Polat ve ekibine destek vererek, şu günlerde yönetim aleyhine toplanan olağanüstü kongre amaçlı imza kampanyasının yanlış olduğu ifade edilmişti.

Ancak yetmişli yılların efsane ismi, sarı kırmızılı kulübe Riva arazisini kazandıran Selahattin Beyazıt’ın deklarasyondan haberi olmadığı ortaya çıktı.

Selahattin Beyazıt, konuyla ilgili yorum yapmayacağını ancak kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan başkanlar deklarasyonundan hiçbir haberinin bulunmadığını söyledi.

Beyazıt, "Galatasaray’ın bu günlerinde bir eski başkan olarak konuşmasının kulüp siyasetine gireceğini belirterek, "Kulübümüzün bugünlerinde ben siyaset yapmak istemiyorum.

Biz konuşacaklarımızı kendi içimizde divan toplantılarında ya da mali kongrede konuşuruz. O yüzden hiç kimseye Galatasaray’ın bugünkü durumu hakkında hiçbir açıklamada bulunmayacağım" dedi.

Haberin Devamı