Osman Şenher Polat değişmeli
HABERİ PAYLAŞ

Polat değişmeli

Hayırlı uğurlu olsun! Galatasaray 4 senede 7’nci teknik direktörü ile de yollarını ayırmak üzere. İnşallah sorun teknik direktördedir. Bundan sonra her şey güllük gülistanlık olur... Zor bir ihtimal de olsa bizler iyi dileklerimizi belli etmeliyiz. “Galatasaray’ı bu kötü duruma Rijkaard getirdi” diyenler yanılıyor. Tamam, Hollandalı çalıştırıcının çok hataları vardı. Yönetimde olduğu gibi o da futbolcularla birlik bütünlük sağlayamadı. Başkan Adnan Polat gibi çok dik durdu. Halbuki biraz esnek olsaydı, bugün Galatasaray, en azından umut veriyor olacaktı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Biraz hafızamı zorlayınca Rijkaard’ı suçlu görmüyorum. Galatasaray’ı daha önce çalıştıran Belçikalı Eric Gerets, İnamoto, Carrusca gibi futbolcularla bu takımı şampiyon yaptı. Hele Fenerbahçe maçında suratına yediği taş unutulur gibi değil! Mükafat olarak (!) adam kapının önüne konuldu. Rijkaard’a geçen sezon iyi bir kadro verildi, ama o kadroya müdahale edildi. Sonuç ortada... Bu sezon ise Keita ve Mehmet Topal’ı satmak için Hollandalı teknik adamdan izin alındığı zaman “Daha iyileri transfer edilecek” diye söz verildi.

Sözler tutulmayınca, Pino, Cana, Misimoviç, Serdar Özkan ve İnsua transferleri de “fos” çıkınca Rijkaard için beklenen son gerçekleşti. Fenerbahçe maçı beklenecek mi bilmiyorum. Ama beklenirse kötü bir sonuç halinde kabak tam olarak Frank Rijkaard’ın başına patlayacak. Galatasaray yönetimini kutluyorum (!) Daha nice hocalara (!) Galatasaray Başkanı Adnan Polat kafa yapısını değiştirmediği müddetçe takımın başına dünyaca ünlü teknik adamlardan Mourinho, Capello da gelse değişen hiçbir şey olmaz. Çünkü şu an için Galatasaray’da ipler kopmuş durumda...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder