Gündem PKK'lı teröristlerin sığınağından ısı güdümlü füze çıktı

PKK'lı teröristlerin sığınağından ısı güdümlü füze çıktı

Paylaş
PKK'lı teröristlerin sığınağından ısı güdümlü füze çıktı

Diyabakır’ın Lice ve Hani ilçeleriyle Bingöl sınırı arasında devam eden operasyonlarda, 2 teröristin daha cesedi bulunurken, örgüt elemanlarının kullandığı sığınakta, ısı güdümlü SA-18 Grouse füzesi ile çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu

Lice ve Hani ilçeleri ile Bingöl sınırı arasında 5 Mart tarihinde başlatılan operasyon ile ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından gece yarısı yapılan yazılı açıklamada, "Kulp, Lice, Hani ilçeleri kuzeyi ile Bingöl il hududu arasında barınan ve kış üslenmesine giren, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek üzere 05 Mart 2017 Pazar günü saat 05.00’den itibaren başlanılan Bayrak-41 Şehit J.Asb.Kd.Çvş. Tolga Topçuoğlu Müşterek Operasyonunun başarıyla devam ettiği belirtildi.

2 TERÖRİSTİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI


Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde devam eden operasyonlarda 2 teröristin daha cesedine ulaşıldı. Yapılan operasyonda örgüt elemanlarının kullandığı sığınaklar da bulundu. Sığınaktan ısı güdümlü SA-18 Grouse füzesi ile silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.