Advertorial Pirelli kış lastikleri her koşulda güvenlikten ödün vermiyor
Sponsorlu

Pirelli kış lastikleri her koşulda güvenlikten ödün vermiyor


Paylaş
Pirelli kış lastikleri her koşulda güvenlikten ödün vermiyor

Pirelli kış lastikleri hava sıcaklıkları 7 derecenin altına düştüğünde, tüm hava koşullarında tutarlı ve yüksek kaliteli bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlandı

Tereddütsüz yol tutuş performansı için bir kış lastiğinin güvenli olması gereklidir. Olunin kış lastikleri hava ve yol koşulları nasıl olursa olsun güvenlik ve yüksek performans garanti ediyor.

OTOMOBİL İÇİN KIŞ LASTİKLERİ


Prestijli markaların orta ve büyük motora sahip otomobilleri için geliştirilen Pirelli Sottozero 3, her türlü zorlu kış koşulunda üstün yol tutuşu ve güvenliği garanti etmesinin yanı sıra uzun lastik ömrü ile de dikkat çekiyor. Taban desenindeki üç boyutlu kanallar daha fazla karın tutulmasına olanak sağlıyor. Bunun sonucu olarak karlı zeminde yol tutuşunu arttırıyor. Aynı zamanda lastiğin yere temas alanının da genişletilmesi sayesinde de yol tutuşu arttırılmış. Lastiğin mekanik, termal ve dinamik özelliklerini geliştiren özel polimerlerin kullanılması sayesinde, ıslak ve buzlu yüzeylerde yol tutuşunu arttıran yenilikçi bir bileşene sahip. Bu özellik otomobilin sürüş özelliğini de iyileştirmekte. Lastik omuzları ise daha fazla su tahliyesi sağlaması için daha oval hale getirilmiş.

Pirelli kış lastikleri her koşulda güvenlikten ödün vermiyor

WINTER SOTTOZERO SERİ 2


Markanın bu lastiği seçkin spor ve lüks otomobiller için ideal çözüm. Performans, güvenlik ve çevreye saygı arasında en iyi uyum. Ayrıca RUN FLAT ölçüleri de bulunmakta. Sottozero Serie II yağışlı havalarda aracınızdan en iyi performansı elde etmenizi sağlıyor. Islak ve kuru yol koşullarında üstün yol tutuş ve sürüş hâkimiyeti sağlayan Pirelli Sottozero Serie II, açılı kanalları sayesinde artırılmış yanal tutunma ve düşük gürültüyü garanti ediyor. Çevresel kanalları sayesinde ise düşük suda kızaklanma riskine sahiptir ve çift blok sırasıyla desen kararlılığı sağlamakta.

WINTER SNOWCONTROL SERİ 3


Pirelli Winter Snowcontrol Seri 3 karlı yollarda mükemmel çekiş ve fren performansı sağlıyor. Stabil yanal tutuşa sahip. Yeni kış lastikleri jenerasyonu, yepyeni bileşenleriyle ve yönlü taban deseni özelliğiyle dikkat çekiyor. Spesifik kanal geometrisiyle bloklar dikey ve bağımsız şekilde hareket edebiliyor. BMW’de orijinal ekipman olarak kullanılmakta. Scorpion Winter lastiği ise modern SUV ve CUV araçlarına uygun olarak üst segment araçlar için dizayn edilmiş. Sürücülere yüksek güvenlik sunarken; karlı, ıslak ve kuru zeminlerde dengeli ve kontrollü bir sürüşü garanti ediyor. Lastikte dişler yerdeki karı yakalar ve yönlü desen sayesinde lastik yüzeyinde tutuyor. Optimize edilmiş ve dengelenmiş fren performansına sahip.


Pirelli kış lastikleri her koşulda güvenlikten ödün vermiyor

HAFİF TİCARİLERE ÖZEL


Hafif ticari araçlara yönelik üretilen Pirelli Carrier winter, uzun kilometre performansı, ıslak ve karlı zeminde güvenlik ve düzenli aşınma özellikleriyle segmentinde iddialı bir pozisyona sahip. 3 geniş çevresel kanala ve açık omuz yapısına sahip yepyeni taban deseni ıslak zeminde üstün güvenlik sağlıyor.

PİRELLİ’DEN HER MARKA OTOMOBİLE ÖZEL LASTİK


Pirelli’nin her marka ve tipte otomobil için kış lastiği mevcut. Pirelli kış lastikleri ıslak yollarda optimum yol tutuş, hassasiyet ve hava koşullarındaki değişikliklere hemen adaptasyon sağlamak için tasarlandı. Pirelli kış kataloğundaki tüm lastikler M+S etiketleri (çamur ve kar) ve karla kaplı yollarda üstün performansı belgeleyen kar taneli üç tepeli dağ şeklindeki «Kar Tanesi» simgesi ile ayırt ediliyor. Her ürünün özel sırt tasarımı, inovatif lastik bileşiği ile birlikte, düşük sıcaklıklarda maksimum yol tutuş perfomansını sağlayarak, sürüş tarzınızdan en iyi şekilde faydalanmanızı sağlarken, sırt aşınmasını da azaltıyor.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ

İlandır