Spor PFDK ceza yağdırdı

PFDK ceza yağdırdı

Paylaş
PFDK ceza yağdırdı

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'a 2 maç ceza verdi

PFDK’dan yapılan yazılı açıklamada, 27 Eylül Pazartesi günü yapılan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Vural’ın oyuncusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi.

Aynı maçta Kasımpaşaspor Kulübü’ne, rakip takım seyircisine farklı bilet fiyatı uygulamasından dolayı takdiren 5 bin ve taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de takdiren 5 bin olmak üzere toplam 10 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Kurul, Fenerbahçe Kulübü’ne de aynı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 60 bin lira ile cezalandırılmasına karar verdi.

PFDK, Galatasaray’a da 26 Eylül Pazar günü yapılan Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, stadın çimlerinin statüye aykırı şekilde sulanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5 bin lira para cezası verdi.

DİĞER CEZALAR

35 bin lira:
Eskişehirspor
20 bin lira: Ankaragücü
10 bin lira: Kardemir Karabükspor
8 bin 100 lira: Fethiyespor
6 bin lira: Gebzespor, Fethiyespor
3 Maç: Serhat Altun (Kardemir Karabüksporlu futbolcu), Alp Ergin (Bolusporlu futbolcu), Gökhan Çavuş (Tepeciksporlu futbolcu), Hüseyin Serhat Cihan (Orduspor)
2 Maç: Serdar Aziz (Bursasporlu futbolcu), Oktay Çevik (Dardanelspor Teknik Sorumlusu), Burhanettin Çakırefe (Altaylı futbolcu)
1 Maç: Sinan Yücer (Dardanelspor Antrenörü), Mehmet Murat Barut (Hataysporlu futbolcu)
Kendi Sahasında 1 Maç Seyircisiz Oynama: Gebzespor, Fethiyespor, Balıkesirspor
1 Maç Saha Kapama: Torbalıspor 65 Gün
Hak Mahrumiyeti ve 7 bin 500 lira: Sabit Şevki Güldoğan (Torbalıspor Kulübü Başkanı)

Haberin Devamı