Advertorial Pera Mühendislik: Yılın en iyi hidrolik asansör montajı ödülünü aldık
Sponsorlu

Pera Mühendislik: Yılın en iyi hidrolik asansör montajı ödülünü aldık


Paylaş
Pera Mühendislik: Yılın en iyi hidrolik asansör montajı ödülünü aldık

Pera Mühendislik yılın en iyi hidrolik asansör montajı ödülünü aldı

Pera Mühendislik Makine Sanayi ve Tic Şti Genel Müdürü'nün Pera Mühendislik için yaptığı açıklama şöyle:
Hidrolik asansörler konusunda sektördeki ilk firmalardan biriyiz, proje bazında çalışıyoruz, özellikle ileri düzeyde mühendislik ve özel ilgi gereken projelerde 25 yıllık tecrübemiz ile çözüm üreterek hidrolik asansörler tesis ediyoruz. Pera Mühendislik olarak hidrolik asansörlerin tasarımı, tesisi, modernizasyonu, bakım ve servisi konusunda sektörel anlamda büyük referanslara sahibiz. Asansörlerde özel tasarımlar konusunda yurt dışında da birçok firma ile çalışıyoruz, “Abhazya, Irak, Nijerya, Rusya, Sudan, Suudi Arabistan” gibi ülkelere özel tasarımlar kapsamında çeşitli projeler yaptık, bunlar arasında 2003 yılında Mekke Kâbe’de Bab Ajyad ve Bab Safa girişlerinde tesi ettiğimiz özel asansörler yer almaktadır.

Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi tarafından "Yılın en iyi hidrolik asansör montajı" ödülünü aldık. Bizi sektörde diğer firmalardan ayıran öncelikli özelliğimiz 25 yıldır değişmeyen kalite anlayışımızdır. Ödül alan firmalar arasında tek Türk firma olduğumuzdan dolayı ayrıca gurur duyuyoruz. Çalışmalarımıza özveri ve titizlikle devam edeceğiz.

Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında Standartlara uymayan asansör boşluklarında, kullanıcının ve montaj / bakım personelinin maruz kalacağı olası tehlikelere yönelik risk analizleri yapıyoruz ve ek önlemler alarak çözümler üretiyoruz. Bunun haricinde Enerji tasarrufuna yönelik çalışmalar da yapıyoruz.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2017 Asansör Sektörü raporuna değinirsek, “2016 yılında, toplamda 301 bin 533 asansörün periyodik kontrolü yapıldı. Buna göre 189 bin 539 adet asansöre kırmızı etiket, 8 bin 813 adet asansöre sarı etiket, 36 bin 458 asansöre mavi etiket ve 66 bin 723 adet asansöre de yeşil etiket iliştirilmiştir". Son kullanıcın bilinçlenmesine paralel olarak yeşil etikete sahip asansörlerin sayısındaki artışlarla birlikte asansörlerin kalite seviyesi de artacak.

Sektörde denetimlerin artmasına paralel olarak 2016’da ciromuzda yaklaşık yüzde 10’luk bir artış sağladık.