Spor Pele maça yetişemedi!

Pele maça yetişemedi!

Paylaş
Pele maça yetişemedi!

Brezilya'da maçlar öncesi yaşanan trafik sıkışıklığı, futbolseverlere zorlu anlar yaşatıyor

Brezilya’da devam eden FIFA Dünya Kupası’nda özellikle maçlar öncesinde trafikte yaşanan sıkışıklık, karşılaşmalara zamanında yetişmek isteyen futbolseverlere zorlu anlar yaşatıyor.

Özellikle Sao Paulo kentinde trafik durma noktasına gelirken, resmi yetkililerden yapılan açıklamaya göre, maçlara yetişmek isteyen, özellikle Brezilyalı taraftarlardan kaynaklanan trafik sıkışıklığının, rekor boyutlara ulaşarak 302 kilometre boyunca devam ettiği vurgulandı.

Pele maçın ilk yarısını kaçırdı

Trafik sıkışıklığının son kurbanı ise yeşil sahaların efsanevi oyuncularından Pele oldu. Eski futbolcu, FIFA Fünya Kupası ülkesinin Meksika ile yaptığı karşılaşmaya yetişemedi.
A Grubu’nda Brezilya ile Meksika arasında golsüz beraberlikle sonuçlanan mücadeleyi canlı seyretmek için Castelao Fortaleza Stadı’na gitmek isteyen Pele, trafik engelini geçemeyince karşılaşmanın ilk yarısını kaçırmak zorunda kaldı.

Maçın ardından Brezilya basınına konuşan Pele, "Tam bir komedi. Hayatımda ilk defa Brezilya’nın maçını kaçırdım ve ilk yarısını arabamda radyodan dinlemek zorunda kaldım çünkü trafikten çıkamadım. Maçı izleyememek dayanılmaz bir acı verdi" dedi.

Haberin Devamı