Rauf Tamer Pazar Kahvesi
HABERİ PAYLAŞ

Pazar Kahvesi

Turizm yeşerdikçe ona paralel bütün unsurlar da gelişiyor. Küçücük bir örnek: Tatil’e gittiğiniz yerde artık oy kullanabileceksiniz.

[[HAFTAYA]]

Kolay Yolculuk

Turizm mantığı güneş-kum ve deniz’den çıkıp çok geniş bir yelpazeye yayılınca, sektör yıldızlaşıyor. Zaten internete girin, bakın. Yarış halinde acentalar göreceksiniz. Benim favorim Kolay Yolculuk (kolayyolculuk.com) Adı gibi kolay. Çabuk. Güvenli, bilgili, görgülü ve amatör bir ruhla her tür servise açık. Dolayısıyla da ucuz. Burak Gazioğlu’nu tebrik ederim. Gencecik bu girişimci çocuk, Türk insanının hayallerini, yeni ufuklara taşıyor. Dünyanın her tarafına ve Türkiye’nin her noktasına. Kolay Yolculuk’tan size selam var.

Haberin Devamı

Dünya Kupası

Olimpiyat macerasından vazgeçip Dünya Kupası Organizasyonu’na talip olsak, daha iyi değil mi? Bütün dikkatimizi ve enerjimizi oraya yığsak. Zira Olimpiyatlar için kuracağımız çeşitli spor tesisleri, elimizde kalır. Hiçbir işe yaramaz. (Atletizm hariç) Halbuki Dünya Kupası’nda sadece Futbol Arenaları’na ihtiyaç var. Gerisi kolay. En güzel oteller bizde. Üstelik Türkiye, ulaşımı kolay bir ülke... (Kolay Yolculuk) İklimi güzel. Saat farkı desen, dünya için çok müsait... Ne işimiz var Olimpiyat macerasında? Türk Turizmi’ne Dünya Kupası yakışır.

Ve Babalar

Annelerin yeri başka ama babaları da yabana atmayın. Ne var ki Babalar Günü’nde babasız çocukları düşünüyorum hep... Tıpkı Anneler Günü’nde annesizleri düşündüğüm gibi. Ben, babaya doyamamış çocuklardan biriyim. Onu rahmetle ve saygıyla anıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder