Serhan Sokulgan Paylaşılamayan cover şarkı
HABERİ PAYLAŞ

Paylaşılamayan cover şarkı

Haberin Devamı

SEZEN AKSU'YA YENİ BELGESEL

Sezen Aksu'ya yıllar içinde hayatını konu eden birkaç tane belgesel çalışması yapılmıştı. Bunların içinde Can Dündar'ın "Aynalar" belgeseli en ses getirenlerden biri olmuştu. Nebil Özgentürk'ün "Bir Yudum İnsan" projesinde de yer alan Sezen'in müzikal yolculuğu anlatılmıştı.

Paylaşılamayan cover şarkı

Bu belgesellerden sonra uzun yıllar sanatçının hayatını konu eden programlar da yapıldı. Ancak çok detaylı bir belgesel projesi hazırlanmamıştı. Sezen Aksu belgesel projesini kapsamlı bir şekilde çekerek hayata geçirmeye hazırlanan yönetmen Berdan Güzel, çok ilginç bir proje hazırlıyor. Sanatçının doğduğu 1954 yılından günümüze kadar geçen süreyi anlatacak olan projenin çekimleri Sezen'in doğduğu Denizli'nin Sarayköy ilçesinden başlayıp, büyüdüğü İzmir ve şu an bulunduğu İstanbul'a kadar uzanacak.

TARKAN SPONSORUNA YİNE YAYIN KIYAĞI YAPTI

Tarkan albümünde bulunan "Beni Çok Sev" şarkısının video klibi için aylardır çalışıyordu. Sürekli fikir değiştiren Tarkan, klibinde eşi Pınar Tevetoğlu'nu oynatmaya karar vererek, kendisiyle birlikte kamera karşısına geçti.

Paylaşılamayan cover şarkı

Çekimleri geçen hafta 3 günde tamamlanan klibin montajı da dün bitti. Megastarımızın klibi aynı albümünde de öncelik verdiği gibi sponsoru olan Fizy müzik platformuna verdi. Klip video müzik kanallarından önce, yarın 1 gün boyunca sadece Fizy'de yayınlanacak.

PAYLAŞAŞILAMAYAN COVER ŞARKI


Sözleri başarılı söz yazarı Günay Çoban'a, müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Hükümsüz" şarkısını ilk kez 2001 yılında Gülşen "Şimdi" albümünde okumuştu. Yıllar sonra Sezen Aksu da bu şarkıyı yorumlamıştı ve çok beğenilmişti.

Paylaşılamayan cover şarkı

Bu şarkıyı yeniden yorumlamak için son bir yıldır herkes Günay ve Sezen'in kapısını aşındırıyordu. Şarkıyı, Ebru Gündeş'ten Linet'e, Merve Özbey'den, Derya Uluğ'ya kadar herkes istiyordu. "Hükümsüz"ü çok önceden Sezen Aksu ve Günay Çoban'dan söz aldığı için herkesi atlatıp, Derya Uluğ kaptı ve yeni çıkacak albümüne koydu. Hatta Derya bununla da yetinmeyip, yine bir Sezen Aksu şarkısı olsan Sertab Erener'in "Rüya" şarkısını yeni çıkacak albümünde yeniden yorumladı.

SOSYAL MEDYANIN EN DOĞALI MERYEM UZERLİ

Sosyal medyada şarkıcılar, oyuncular tüm ünlü yüzlerin çoğu, fotoğraflarını çok büyük bir titizlikle düzeltip, filtreleyip öyle paylaşıyor.

Paylaşılamayan cover şarkı

Meryem Uzerli'nin çok fazla sevilmesinin sebebi, her zaman çok doğal, sempatik ve kendi gibi olması. Bu özellikleri herkesi tavlamaya yetiyor. Özellikle paylaştığı videolarda ev hallerini olduğu gibi yansıtan Meryem Uzerli, eski fotoğraflarını tbt yaparken de en doğal hallerini koyuyor.

Paylaşılamayan cover şarkı

Uzerli eleştirilere maruz kalsa da bu durumu hiç mi hiç umursamayarak gayet iyi yapıyor.

ANTAKYA MUTFAĞI'NIN EN İYİSİ

Antakya Mutfağı Mardin'den sonra hep dikkatimi çekmiştir. Bugüne kadar gittiğim birkaç Antakya sofrasında büyük bir iştahla yer aldım. Özellikle sofralarından eksik etmedikleri tepsi kebabı hep ağzımı kamaştırmıştır.

Paylaşılamayan cover şarkı

Geçen akşam Akaretler'in sonunda Beşiktaş'ta bulunan Antakya Mutfağı'na kondum. Gittiğim akşam yediğim klasik humus muazzamdı. Közlenmiş biber yoğurtlama da buranın dillere destanı. Ana yemekteki kazbaşı parça et de olmazsa olmazı. Benden söylemesi...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder