Spor Paul Robinson, Beşiktaş'a geliyor

Paul Robinson, Beşiktaş'a geliyor

Paylaş
Paul Robinson, Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş, Blackburn forması giyen Paul Robinson ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı

41 kez İngiltere Milli Takımı’nın kalesini koruyan Robinson'un İstanbul'a gelmeye sıcak bakmasıyla bu transfer için girişimlerini sıklaştıran Beşiktaş yönetimi mutlu sona çok yaklaştı.

Siyah-beyazlılar, Robinson ile önümüzdeki günlerde son kez masaya oturacak. İstanbul'da gerçekleşecek bu görüşme sonunda tecrübeli kalecinin resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Blackburn Rovers forması giyen ve kulübüyle bir yıl adaha sözleşmesi bulunan Robinson için İngiliz kulübü 2 milyon Euro civarında bonservis bedeli istiyor. Ancak bu sezon Premier Lig'den düşen ve mali konularda da sıkıntılı günler geçiren Blackburn'un Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi.

İngiltere'nin en istikrarlı kalecileri arasında yer alan 32 yaşındaki Paul Robinson kariyeri boyunca da sadece 3 takımda; Leeds United, Tottenham Hotspurt ve Blackburn Rovers'ta forma giydi.

Beşiktaş yönetimi Robinson hamlesi öncesinde geçtiğimiz hafta içi Glasgow Rangers'li file bekçisi Allan McGregor'un menajeriyle görüşmüş ancak daha sonra bu transferden vazgeçmişti.

Haberin Devamı