Huban Ayşem Paris'in büyücüleri bu mağazada buluşuyor
HABERİ PAYLAŞ

Paris'in büyücüleri bu mağazada buluşuyor

Büyünün gücüne, muskaların etkisine inananlar için Paris’in Belleville bölgesinde Esoterisme adında çok ilginç bir mağaza var.

15 yıldır Çinli bir ailenin işlettiği bu mağazaya dışarıdan baktığınızda, Çin malı oyuncaklar satan sıradan bir yer gibi görünüyor. Oysa içersi, korku filmlerine taş çıkaracak, ‘Fantoma’nın Şatosu’nu aratmayacak havada.

Ak, kara, kırmızı büyüler yapmak için malzemeler, kuvvet, kudret muskaları hazırlamak için tüm gerekenler burada mevcut. Yılan derisi, balık dişi, domuz yağı, yılan kanı, büyü için toz halinde satılan malzemelerin sadece birkaçı.

Haberin Devamı

Ayrıca yine pudra haline getirilmiş bitkiler, mumlar, acayip kokan tozlar, eski anahtarlar da büyü yapmak isteyenler için mağazada bulunduruluyor.

Başta ‘Papaz Büyüsü’ olmak üzere neyin nasıl yapılacağını anlatan kitaplar bile satılıyor. Ama dükkanın asıl amacı, çeşitli felsefelere göre hayatını düzenleyenler için gerekli olan enerji taşı, kötü enerjiyi emen makine gibi malzemeler satmak.

“Büyünün masumunu Türkler istiyor”

Dükkanın sahibi olan Çinli fotoğraf çektirmiyor ama dükkanı ve sattıkları hakkındaki tüm sorularıma eksiksiz yanıt veriyor: Tüm büyüleri çok iyi ve etkili şekilde yapmasını bilirim! Ama yapmam.

Sadece nasıl yapılacağını anlatırım. Zaten büyünün etki etmesi için kişinin kendisinin yapması gerekir. En iyi müşterilerim Afrikalılar. Çünkü onların inançlarında sağlık, kudret, şans için yapılan birçok büyü var. Müslüman Araplar ve Türkler de geliyor. Onlar en çok ak büyü yapıyor. Bunun için, enerji veren mum, taş, dinlendiren tütsü, yorgunluğu alan sabun, cinsel gücü arttıran losyon ve çayları alıyorlar. Müslümanlar bir de zemzem suyu istiyor. Onlar için Mekke’den zemzem getirtiyoruz.

Etkili bir büyü yapmak için 30 Euro’luk malzeme yeterli. Önemli olan, gerekli malzemeleri bilmek ve doğru yerden almak. Malzemeler toz halinde satıldığı için dolandırıcılar çok. Yaşanılan yere konulan büyüler çok etkilidir. Uzaktan yapılanların her zaman etkili olduğunu söyleyemem.

“Aşk isteyene ‘kırmızı büyü’

Bir kadın müşteri ilk defa alışveriş yapıyorsa mutlaka ‘Kırmızı Büyü’ yapmak için gelmiştir. Bunlar, genelde sevgilisini bağlamak isteyen kadınlar. Aldatan kocasını eve döndürmek için büyü yapanlar da var! ‘Kırmızı büyü’ bencildir. Kişi hep kendi çıkarlarını gözetir. Aldatılan veya terk edilenlerin sığınağıdır. “Beni sevsin, gözü başkasını görmesin, bana dönsün” gibi dileklerle “kırmızı büyü” yaparlar ve her zaman tutar!

Haberin Devamı

Fal malzemesi de satıyoruz. Tarot kartları en çok sattığımız ürünler arasında. Geleceği gösteren kristal küreler de var. Üç boyut halinde 28, 49 ve 74 Euro’ya satılıyor. Yeni başlayanlar kürenin bir işe yaramadığını düşünebilirler. Ama konu üzerinde yoğunlaştıkça ve altıncı hislerini geliştirdikçe kürenin etkisini görürler. Küreyi doğru kullanabilmek için kitaplar var. Bazı büyüler için kadın-erkek plastik bebekler gerekiyor. Bunları da beyaz veya zenci olarak ırkına göre satıyoruz. Büyü bozmak için de malzemeler, dualar mevcut. Bazı büyüleri bozmak için, büyüyü bulup imha etmek gerekir. Başka türlü etkisi gitmez, bitmez. Ayrıca burca göre büyü yapma metotlarını anlatan yayınlar da satıyoruz. Tabii gereken malzemeler de bizde var.

Haberin Devamı

(90 Rue Du Faubourg Du Temple, 75011)

(Bu yazı 30.10.2010 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder