Türkiye (Son Dakika) Para isteyen çocuklar gelin arabasına takla attırdı!

Para isteyen çocuklar gelin arabasına takla attırdı!

Paylaş
Para isteyen çocuklar gelin arabasına takla attırdı!

Şişli'de gelin ve damadın bulunduğu cip, iddiaya göre zarftan çıkan parayı beğenmeyen çocukların taşlı saldırısına uğradı. Bir anda gaza basan damadın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan gelin arabası devrildi

Kaza Şişli Taşkışla Caddesi'nde dün akşam 19:00 sıralarında meydana geldi. Damat Hakan Aslaneli'nin kullandığı cip trafik ışıklarında durunca bir anda etrafını çocuklar sardı. Damadın verdiği zarf içindeki parayı beğenmeyen çocuklar daha fazla para istedi. Çocuklardan kurtulmak için ışığın yanmasıyla gaza basan damat Aslaneli iddiaya göre, bazı çocukların taş atması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla önce kaldırımdaki reklam panosuna çarptı, ardından yan yattı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18755","18755","201406","18755-153324.jpg","1", "0","Gelin ve damada büyük şok");

Kazayı gören çocuklar olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelin arabasında bulunan Hakan-Ebru Aslaneli çifti ile arkadaşları Deniz İyidoğan araçtan kendi çabalarıyla çıktı. Gelin ve damat başka bir araçla düğünün yapılacağı yere giderken aracın başında bekleyen bir yakınları, "Para isteyen çocuklar aracın önünü kesiyor. Taş atarak arabayı devirtip kaçıyorlar" diye konuştu.

Devrilen araç çağrılan çekiciyle kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ümit TÜRK/ DHA