Spor Panathinaikos - Fenerbahçe 2. maç ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Panathinaikos - Fenerbahçe 2. maç ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Panathinaikos - Fenerbahçe 2. maç ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Panathinaikos-Fenerbahçe eşleşmesinde ikinci maç için geri sayım sürüyor. Euroleague Play - Off serisinde ilk maçı kazanan Fenerbahçe, Panathinaikos ile yine Yunanistan'da karşılaşıyor. Peki, Panathinaikos - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? detaylar haberimizde...

Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe, dün OAKA'da karşı karşıya geldiği Panathinaikos'u 71-58 yenerek saha avantajını almayı başardı. İlk yarıyı 14 sayı geride kapatan ikinci devrede de farkın 19'a kadar çıkmasına rağmen müthiş bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe'de gözler serinin ikinci maçında. Panathinaikos - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusu merak ediliyor.


Panathinaikos - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Serinin ikinci maçı 20 Nisan Perşembe günü TSİ 21.00'da OAKA'da oynanacak. Karşılaşma Bein Sport 3'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Panathinaikos - Fenerbahçe / Obradoviç yorumu


Fenerbahçe koçu Zeljko Obradovic, Panathinaikos'a karşı ilk maçta agresif savunma ile galip geldiklerini söyledi.

Obradovic, Fenerbahçe’nin 16 sayı geriden gelerek 71-58 kazandığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Yunanistan’da Panathinaikos’a karşı oynamanın her zaman zor olduğunu dile getiren Obradovic, "Çok özel ve çok zor bir karşılaşma oldu. Panathinaikos’a karşı oynamak benim için duygusal." dedi.

Obradovic, ikinci çeyrekte çok kötü bir oyun sergilediklerini ve oyuncularını devre arasında uyardığını anlatarak, "İkinci yarıda, savunmadaki agresifliğimizle oyunu değiştirdik. Kazandığımız öz güvenle de saldıran taraf olduk." şeklinde konuştu.

Atina’da oynanacak ikinci karşılaşmaya ilişkin ise Obradovic, şöyle devam etti:

"Onlar için de bizim için de kolay olmayacak.Önümüzde çok zor ve sert bir maç var. Panathinaikos’un oyuncularının karakterlerini biliyorum.Tamamen farklı bir maç bekliyorum."

Zeljko Obradovic, Dörtlü Final karşılaşmalarının İstanbul’da oynanacağından dolayı turu geçme baskısı hissedip hissetmediğine ilişkin bir soru üzerine ise, "Hayatta hiç bir şey zorunluluk değil. Bu spor. Böyle düşünürsek, işleri zorlaştırırız. Diğer yıllardan farklı bir yıl değil. Önümüzde çok maç var. Maç, maç değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı